• October 19, 2020, 09:46:22 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 2 3 [4]

Author Topic: Just got my 655 today....  (Read 16927 times)

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49269
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Just got my 655 today....
« Reply #45 on: December 27, 2011, 08:35:55 PM »

Good to hear man. Finally. Keep us posted on how it goes. Might not need any configuration.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

nucl3arboNg

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 45
Re: Just got my 655 today....
« Reply #46 on: December 27, 2011, 08:46:53 PM »

I turned the router security on and my nat status in-game was remained "open" which was great.  the bad part is i'm so laggy it's unplayable :(

think it was just the firmware? 
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49269
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Just got my 655 today....
« Reply #47 on: December 27, 2011, 08:51:52 PM »

Change the wireless mode to single mode G or N and test.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

nucl3arboNg

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 45
Re: Just got my 655 today....
« Reply #48 on: December 27, 2011, 09:11:45 PM »

ya i'm still getting results averaging in the 2's, but ranging from 770 kbps - 4.5 mbps.  it's pretty stormy outside but thats usually around here and it's never this bad.  if it continues i might just try the old modem and see if that works no problems.  it just seems with this one it's one problem after the next lol.  I finally get access to servers in the game, and basically get lagged off the server  >:(
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49269
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Just got my 655 today....
« Reply #49 on: December 27, 2011, 09:22:31 PM »

Probably need to set up the ports then...
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

nucl3arboNg

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 45
Re: Just got my 655 today....
« Reply #50 on: December 27, 2011, 10:22:27 PM »

well maybe not.....I just put in about 30-40mins in and was decent.  I was getting 3 0f 4 bars and not much more then usual lag.  I did 2 ps3 net tests and scored 4.2 down on both.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49269
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Just got my 655 today....
« Reply #51 on: December 27, 2011, 11:39:22 PM »

Just remember your 5Mb/512Kb Internet is kind of on the low end of gaming.
Would be better if you had at least 1Mb up. Maybe 10Mb down too.

Think we should try setting up some QoS, might help. Also I recommend using wired to the PS for gaming. Wireless is ok but can introduce issues during gaming.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

nucl3arboNg

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 45
Re: Just got my 655 today....
« Reply #52 on: December 28, 2011, 12:54:33 AM »

Ya it is pretty slow....I was looking at what some other cdn isp's offer, but I got no other option.  After a lil gaming session I did 3 tests of 4.5/4.4/4.5 down, and pretty much 460 up.  Right now I don't really have the option of running wired to the ps3 without running the cable across a room.  I used to run wired but in this house my Internet is based in another room.  We can try those other settings whenever you'd like....I'm surprised how much better I was in the settings from just watching you lol.
Logged

nucl3arboNg

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 45
Re: Just got my 655 today....
« Reply #53 on: December 28, 2011, 10:46:40 PM »

Still seems a little laggier then normal but above average.....also not dropping so much.
Logged
Pages: 1 2 3 [4]