• October 19, 2020, 09:34:47 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 2 [3] 4

Author Topic: Just got my 655 today....  (Read 16922 times)

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49269
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Just got my 655 today....
« Reply #30 on: December 27, 2011, 11:31:22 AM »

if anything power off modem and router for 60 sec then power ON modem, let sync, then power ON router.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

nucl3arboNg

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 45
Re: Just got my 655 today....
« Reply #31 on: December 27, 2011, 11:32:22 AM »

Ya I had to turn it off after the reboot but still no go.  I tried the troubleshooter for msn messenger and it's telling me the dns is failling to resolve the ip???  All the lights on the router are blue so not sure what's up
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49269
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Just got my 655 today....
« Reply #32 on: December 27, 2011, 11:33:14 AM »

Power cycle the modem and router. This is crazy.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

nucl3arboNg

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 45
Re: Just got my 655 today....
« Reply #33 on: December 27, 2011, 11:52:34 AM »

Hmmm....lost the net again  ???
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49269
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Just got my 655 today....
« Reply #34 on: December 27, 2011, 11:53:22 AM »

Modem keeps going off line or something...can you call your ISP and see if they have any disconnection issues with there modem on there side?
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

nucl3arboNg

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 45
Re: Just got my 655 today....
« Reply #35 on: December 27, 2011, 11:58:51 AM »

Haha remember what I told you about them....along with them gouging us in price we get very poor customer service.  I'm on hold with them right now but all the lifts on the modem are green, and I'm getting all blue on the router.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49269
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Just got my 655 today....
« Reply #36 on: December 27, 2011, 12:00:05 PM »

understand...wish you had other alternatives. LOL. If anything I guess we can do a factory reset if needed.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

nucl3arboNg

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 45
Re: Just got my 655 today....
« Reply #37 on: December 27, 2011, 12:05:47 PM »

I just did the auto setup to see if that works.....so appreciate your time dude.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49269
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Just got my 655 today....
« Reply #38 on: December 27, 2011, 12:07:38 PM »

ok
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

nucl3arboNg

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 45
Re: Just got my 655 today....
« Reply #39 on: December 27, 2011, 03:43:40 PM »

ready whenever you are....just post :)
Logged

nucl3arboNg

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 45
Re: Just got my 655 today....
« Reply #40 on: December 27, 2011, 06:38:44 PM »

I got no access to the net after that last settings change.  I tried rebooting the router and pc still no go....according to the lights on the modem/router everything is good.  Where do I go from here?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49269
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Just got my 655 today....
« Reply #41 on: December 27, 2011, 06:39:59 PM »

Wow, wonder why. Just port forwarding to the PS should down anything.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49269
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Just got my 655 today....
« Reply #42 on: December 27, 2011, 06:41:51 PM »

Going to have you follow the FW update sticky. Go to the web site and download the latest for your Rev B modem. Follow the sticky process.

Let me know when you done.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49269
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Just got my 655 today....
« Reply #43 on: December 27, 2011, 06:42:43 PM »

What did the ISP say today? Did they see any issues on there side by chance?
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

nucl3arboNg

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 45
Re: Just got my 655 today....
« Reply #44 on: December 27, 2011, 08:10:55 PM »

well I just turned the game on and with no protection i'm getting open status
Logged
Pages: 1 2 [3] 4