• December 15, 2018, 11:39:35 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Can't post in this forum  (Read 135 times)

KevinA

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 18
Can't post in this forum
« on: December 07, 2018, 06:46:36 PM »

DIR-867 HW=A1 FW=1.02 Windows 10 Pro latest OS/BUILD Chrome browser
I was able to post once Webfilter, then I could not post again, I would get page not found errors. I switched back to my old router, DIR-655 and I can post without issues. I can post at other site, just not this one but once....
switched back to DIR-867 and modified this

It appears the ability to post on this forum is intermittent at best.. My cheap OLD DIR-655 works by my NEW DIR-867 can't
« Last Edit: December 08, 2018, 02:04:26 PM by KevinA »
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 46303
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: Can't post in this forum
« Reply #1 on: December 08, 2018, 03:44:33 PM »

There ZERO issues with the forum. I post from work and from home from many different devices.

"I was able to post once Webfilter" Huh? I don't understand this.

Are you using any web filters for this forum?
Does this problem happen with a different PC?

Internet Service Provider and Modem Configurations
  • What ISP Service do you have? Cable or DSL?
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

KevinA

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 18
Re: Can't post in this forum
« Reply #2 on: December 08, 2018, 05:40:47 PM »

There ZERO issues with the forum. I post from work and from home from many different devices.

"I was able to post once Webfilter" Huh? I don't understand this.

Are you using any web filters for this forum?
Does this problem happen with a different PC?

Internet Service Provider and Modem Configurations
  • What ISP Service do you have? Cable or DSL?

The first post I did was about Webfilters, I posted a quick post then tried to edit it but every time I hit post I got the error.
I only have one webfilter and it is for yahoo.  I have made one reply a few minutes ago with the DIR-867, this post will be my second, and it failed:

This site can’t be reached The connection was reset.
Try:

Checking the connection
Checking the proxy and the firewall
Running Windows Network Diagnostics
ERR_CONNECTION_RESET

I will have to switch back to the DIR-655 to post - this is now from the DIR-655.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 46303
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: Can't post in this forum
« Reply #3 on: December 08, 2018, 05:48:37 PM »

Try a factory reset as mentioned in the web filter post.

Be sure your PC isn't use any static IP addresses for the PC. Set Auto Obtain IP addressing.


Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

KevinA

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 18
Re: Can't post in this forum
« Reply #4 on: December 08, 2018, 08:16:24 PM »

Try a factory reset as mentioned in the web filter post.

Be sure your PC isn't use any static IP addresses for the PC. Set Auto Obtain IP addressing.

After a RESET I left everything at default then tried posting and it works. I still have FW 1.02 and now I have to figure out if the DHCP setting caused this, my normal setup is with 10.0.0.0 range for a private network. Or if the Webfilter caused the issue or if something else is going on...
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 46303
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: Can't post in this forum
« Reply #5 on: December 09, 2018, 11:33:22 AM »

Sounds like a configuration that you did caused this problem. I would make one change at a time and check for accessibility and such.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

KevinA

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 18
Re: Can't post in this forum
« Reply #6 on: December 11, 2018, 03:37:52 PM »

Sounds like a configuration that you did caused this problem. I would make one change at a time and check for accessibility and such.
Back again, ran into an issue with Google Search and just spent a day fixing it, no more Google.
I switched the net from 192.168.0.n to 10.n.n.n and everything seems to work, now we see if I can still post here.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 46303
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: Can't post in this forum
« Reply #7 on: December 11, 2018, 03:44:05 PM »

Try this, set 1.1.1.1 and 9.9.9.9 under Internet DNS settings. Disable DNS relay.
Reboot the router and ALL connected devices.
I use this DNS. Works well. I prefer to use Opera or FF Web Browsers as well.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

KevinA

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 18
Re: Can't post in this forum
« Reply #8 on: December 11, 2018, 04:08:54 PM »

So far everything is looking good, my ISP DNS servers are working fine, I switched back from Googles 8.8.8.8/8.8.4.4 after I restarted from scratch. I ended up with Firefox quantum for a browser but it has an issue with bookmarks, imported then arranged them or tried to arrange them, they randomly change position.. Back to getting the webfilter working!
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 46303
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: Can't post in this forum
« Reply #9 on: December 11, 2018, 04:10:38 PM »

Enjoy.  ;)
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!