• July 09, 2020, 03:00:16 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: Anyone successfully set static ip w/ f/w: 2.02.00?  (Read 5933 times)

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48947
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Anyone successfully set static ip w/ f/w: 2.02.00?
« Reply #15 on: February 02, 2016, 01:09:18 PM »

And the setting does not persists after the reboot right?
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

grimloktt

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 27
Re: Anyone successfully set static ip w/ f/w: 2.02.00?
« Reply #16 on: February 03, 2016, 05:41:55 AM »

After reboot, the device goes into a boot loop.  The only way to recover is to manually update the firmware again using USB attached to NVR.  I can't remember what I did but I think I had to load the old firmware via USB to stop bootloop.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48947
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Anyone successfully set static ip w/ f/w: 2.02.00?
« Reply #17 on: February 03, 2016, 07:07:15 AM »

Ok, I'll get this to D-Link for review.

Thank you for the information.  ;)
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

Thermogenic

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 15
Re: Anyone successfully set static ip w/ f/w: 2.02.00?
« Reply #18 on: February 15, 2016, 09:54:44 AM »

I've set a static DHCP assignment in my router to get around this issue.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48947
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Anyone successfully set static ip w/ f/w: 2.02.00?
« Reply #19 on: February 15, 2016, 09:55:59 AM »

That would be a reservation, not a static. Static is set on devices, not routers.

I've set a static DHCP assignment in my router to get around this issue.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

zoti

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 5
Re: Anyone successfully set static ip w/ f/w: 2.02.00?
« Reply #20 on: February 15, 2016, 05:01:26 PM »

With my DNR-202L setting a static IP seemed to make it freeze all the time. It would freeze and then unfreeze. I switched it to DHCP and that solved the issue.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48947
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Anyone successfully set static ip w/ f/w: 2.02.00?
« Reply #21 on: February 16, 2016, 06:42:03 AM »

Thanks for the feed back. This issue has been passed to D-Link for review.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!
Pages: 1 [2]