• September 16, 2019, 02:17:34 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: DIR-827 bridge mode?  (Read 25877 times)

woolo

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 9
Re: DIR-827 bridge mode?
« Reply #15 on: March 26, 2013, 02:19:03 PM »

I see this as a feature on the Linksys:
 • Converts wired Ethernet-ready game consoles to Wireless-N network connectivity
 • Works without drivers on Xbox, Xbox 360, PlayStation 2 or 3, and GameCube
 • Dynamically changes channels and radio bands (2.4 GHz or 5 GHz) to find the fastest connection available
 • Equipped with two ports: Power and Ethernet
 • LED lights: POWER, ETHERNET, WIRELESS and SECURITY
 • Has two internal antennae
 • Supports WEP, WPA, WPA2 with TKIP or AES, WPS (Wi-Fi Protected Setup™)
Also this is probably ment to be directly connected to one of the game consoles mentioned in the list, not a router.

I presume this is causing wireless interferences. Having this in close proximity to the 827 is doing to be problematic at best and should it be correctly connected and wireless running, connections might not be good at best and would see problems in connections with devices.

You need to either use this adapter alone and connect it to a external Gb network LAN switch and disconnect the 827 router or use a wired LAN cable connection from Router A to Router B and not use the Linksys adapter in this configuration.


Ok thanks for all your helpful tips.  i will give it a try tonite and try to fire up the router in standalone basis without linksys adapter and see if there is wifi signal or not.

thanks so much in advance and i will keep u updated.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47755
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DIR-827 bridge mode?
« Reply #16 on: March 26, 2013, 02:24:05 PM »

Keep us posted.  ;)
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47755
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DIR-827 bridge mode?
« Reply #17 on: May 02, 2013, 09:52:54 AM »

Any status on this?  ???
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

woolo

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 9
Re: DIR-827 bridge mode?
« Reply #18 on: June 24, 2013, 08:57:02 PM »

yeah i followed ur valuable instruction and it works out at the end ;)
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47755
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DIR-827 bridge mode? (RESOLVED)
« Reply #19 on: June 24, 2013, 09:03:13 PM »

Enjoy.  ;)
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting
Pages: 1 [2]