• March 02, 2021, 10:20:12 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DWA-131 On Mac OS X 10.7 - Wireless Utility just bounces  (Read 21846 times)

gnuyen

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
DWA-131 On Mac OS X 10.7 - Wireless Utility just bounces
« on: May 09, 2012, 03:11:55 AM »

I'm trying to get the DWA-131 to work on Mac OS X 10.7 on a macbook.  But when I try to run the Wireless Utility, it just bounces and doesn't work. 

Any ideas?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49527
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DWA-131 On Mac OS X 10.7 - Wireless Utility just bounces
« Reply #1 on: May 19, 2012, 08:37:29 AM »

Try installing the drivers in 32bit mode instead of 64bit mode on the Mac Book?
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49527
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DWA-131 On Mac OS X 10.7 - Wireless Utility just bounces
« Reply #2 on: May 25, 2012, 02:27:32 PM »

I installed 2x 131s on OSX 10.7, works well.
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.