• November 17, 2018, 01:19:01 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: [1] 2
  Subject Started by Replies Views Last post
New Drivers - v5.0.5B08 - macOS 10.7-10.12 (Rev E Only) GreenBay42 0 3268 Last post September 20, 2017, 07:11:44 AM
by GreenBay42
New D-Link Web Sites - USA FurryNutz 1 49796 Last post March 07, 2013, 10:32:11 AM
by FurryNutz
wireless capability turned off frequently and automatically happening hakuna12 3 81 Last post November 12, 2018, 06:56:46 AM
by FurryNutz
Adapter fails to connect (Win7&10 / Belgium) Pringab420 9 1220 Last post May 24, 2018, 06:45:02 AM
by GreenBay42
DLink DWA-131 connectivity Wnetuseronforum 1 4376 Last post December 01, 2016, 08:28:06 AM
by FurryNutz
DWA-131 for Os X Yosemite Update 10.10.5 ??? Johnny2015 12 8622 Last post October 06, 2015, 06:35:56 AM
by FurryNutz
Won't work with Windows 10 eddyuk 3 4788 Last post August 12, 2015, 07:17:51 AM
by FurryNutz
DWA-132 (REV-B1) XTM 5 7210 Last post June 30, 2015, 12:34:08 PM
by FurryNutz
DWA-131 (A) - IBM Thinpad T41 (2373) Win XP Sp3 kstrid 1 38274 Last post November 30, 2013, 09:07:39 AM
by FurryNutz
Frequent disconnects shoe 14 16339 Last post November 04, 2013, 10:20:58 AM
by FurryNutz
installation on mac lion mush2004 1 7970 Last post February 18, 2013, 04:19:39 AM
by todddalton
DWA 131 drops connection.... and goes crazy!! Volgrand 3 59012 Last post July 03, 2012, 07:43:34 AM
by FurryNutz
DWA-131 On Mac OS X 10.7 - Wireless Utility just bounces gnuyen 2 18702 Last post May 25, 2012, 02:27:32 PM
by FurryNutz
Only sees G Networks, doesn't see N mark0978 10 20212 Last post May 15, 2012, 09:13:05 AM
by VOS
DWA-131 losing connection ladilu 4 11076 Last post April 19, 2012, 09:24:32 AM
by ladilu
DWA-121 guybru1 1 11706 Last post February 12, 2012, 08:09:38 AM
by mmcn
Need to uninstall / reinstall with each reboot hank 0 4267 Last post December 27, 2011, 07:16:13 PM
by hank
Wireless adapter not found. NinjaPeter 1 16697 Last post November 14, 2011, 09:39:45 AM
by bastard#13
dwa-131 not recognised by WD Live TV NikTr 1 10057 Last post October 01, 2011, 08:53:42 AM
by dguilarte
have to manually connect after boot...pain! kleetes 0 3073 Last post August 10, 2011, 08:40:57 AM
by kleetes
Pages: [1] 2

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll