• February 18, 2019, 07:16:36 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: DWA-160 rev A2 doesn't work in USB 3.0 ports  (Read 22787 times)

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 46795
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: DWA-160 rev A2 doesn't work in USB 3.0 ports
« Reply #15 on: March 05, 2012, 06:39:51 PM »

I have forwarded this onto DLink.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 46795
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: DWA-160 rev A2 doesn't work in USB 3.0 ports
« Reply #16 on: March 06, 2012, 09:36:17 PM »

Can you provide some details on the PCs these adapters and hub is connected too?
PC brand, make, model, board mfr, and chip set and any chipset USB driver version and mfr information?
« Last Edit: March 06, 2012, 09:43:30 PM by FurryNutz »
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 46795
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: DWA-160 rev A2 doesn't work in USB 3.0 ports
« Reply #17 on: March 11, 2012, 10:20:36 PM »

bump...
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 46795
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: DWA-160 rev A2 doesn't work in USB 3.0 ports
« Reply #18 on: March 20, 2012, 07:43:22 AM »

This is end user HW related as it can not be reproduced using the 160 and the DLink USB 3.0 hub.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!
Pages: 1 [2]