• December 02, 2020, 05:23:29 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: HW Version A1 FW version 1.40  (Read 38561 times)

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49375
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #15 on: January 18, 2012, 07:15:48 AM »

Good to hear man. Hope they will fix it. In mean time, have you tried my suggestion?
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.

Ianaber

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 13
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #16 on: January 22, 2012, 12:39:21 AM »

Has anybody actually seen their 1522 update it's time with the box checked.  I've checked my log for the last two days and it hasn't set it once.  The time is again wandering minutes ahead per day.
Logged

firefly17

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #17 on: January 28, 2012, 10:00:36 AM »

I just downloaded the new firmware(3.1mb). I uploaded it to the device and I had to login again. How do I know if this new firmware fix was applied successfully?

It still says:
Firmware Version :    1.40 , 15:33:06 01/14/2011

Logged

motherfo

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 126
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #18 on: June 19, 2012, 09:11:51 AM »

Has anybody actually seen their 1522 update it's time with the box checked.  I've checked my log for the last two days and it hasn't set it once.  The time is again wandering minutes ahead per day.

No I have not.  I've got A1 and 1.40 and the NTP has never worked even with your suggestions Furry.  I've also noticed that in AP mode, if I change the ip settings to static, it changes it back to dynamic.  Luckily, dhcp reservations solve that problem, but I still wish the setting would stick.

-Fo

motherfo

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 126
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #19 on: September 07, 2013, 02:25:31 PM »

No I have not.  I've got A1 and 1.40 and the NTP has never worked even with your suggestions Furry.  I've also noticed that in AP mode, if I change the ip settings to static, it changes it back to dynamic.  Luckily, dhcp reservations solve that problem, but I still wish the setting would stick.

-Fo

Quoting myself and posting later, but   A1  1.41b does not resolve the NTP or the ip settings and netbios name resetting themselves on reboot.   1.41b also doesn't show up at the top/latest on the downloads page.  It's at the bottom.  ???    I've also noticed that the DAP-1522 doesn't show up on Windows Network when in AP mode.  I see my DGL-4500 + DAP-1525 though.

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49375
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #20 on: September 07, 2013, 03:47:08 PM »

I've asked D-Link to review this and see if we can get some information on this and your 1525 issue as well. Please be patient. I think this is beyond forum help here.  :-\
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.

motherfo

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 126
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #21 on: September 08, 2013, 02:55:01 PM »

I've asked D-Link to review this and see if we can get some information on this and your 1525 issue as well. Please be patient. I think this is beyond forum help here.  :-\

Thank you for the follow up Furry! :)  ;D

Check out the 1525 issue.  It was resolved by using the older firmware. :)

I spoke too soon.  I went to watch a movie tonight and it cut out. Sigh.
« Last Edit: September 10, 2013, 06:47:40 PM by motherfo »
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49375
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #22 on: September 11, 2013, 11:18:04 AM »

Can you give a overlay of how you have all these devices connected?
Example:
ISP Modem>DGL-4500<wired AP>DAP-1522<>PC or client devices
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.

motherfo

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 126
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #23 on: September 11, 2013, 06:46:13 PM »

Can you give a overlay of how you have all these devices connected?
Example:
ISP Modem>DGL-4500<wired AP>DAP-1522<>PC or client devices

Totally!

ISP Modem--wired---DGL-4500---wired---DAP-1522(APmode)---Primary Computer.

DAP-1525 in Bridge Mode. (wirelessly connects to DAP or DGL)---Sony TV wired to Dap-1525. (Netflix, Amazon)

A few tablets + laptops + iphones that are connected via wifi.

Two computers and 1 Xbox 360 wired to DGL-4500.

Let me know if that makes sense.  If not, I'll draw it. :)

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49375
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #24 on: September 19, 2013, 01:32:08 PM »

Anyone want to give this a try?
http://forums.dlink.com/index.php?topic=49827.msg215870#msg215870

Let us know if it helps with this issue...
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.

motherfo

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 126
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #25 on: October 01, 2013, 12:53:49 PM »

Anyone want to give this a try?
http://forums.dlink.com/index.php?topic=49827.msg215870#msg215870

Let us know if it helps with this issue...

Not really :)    If that's what's necessary, then it confirms what we already know.  (That the NTP isn't updating from internet sources)

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49375
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #26 on: October 01, 2013, 01:06:16 PM »

meantioned as a possible work around. I tried it and my 1533 didn't update...However I didn't use Server 2008...  :-\
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49375
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: HW Version A1 FW version 1.40
« Reply #27 on: October 10, 2013, 01:38:38 PM »

Does your model AP allow the use of an numerical IP address for the NTP server?
http://forums.dlink.com/index.php?topic=56048.msg217321#msg217321
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.
Pages: 1 [2]