• October 31, 2014, 01:21:29 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in which we have created boards at this time.

Author Topic: DCS-920 - D-ViewCam - AutoDetect  (Read 1866 times)

lemonhead

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 4
DCS-920 - D-ViewCam - AutoDetect
« on: September 21, 2010, 08:52:08 PM »

In D-ViewCam when I select auto detect within the Add Camera, it does not detect the cameras..but when I added them manually it worked fine..why did it not detect the cameras...its D-ViewCam 3.0
Logged

WyreNut

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 61
Re: DCS-920 - D-ViewCam - AutoDetect
« Reply #1 on: October 10, 2010, 04:37:10 PM »

Whenever I ran into this problem with my DCS-5300G, I did as the manual suggested - a complete reset.  The software would find the cam every time after being wiped clean.

WyreNut
Logged
Moderator, Palm Inc. Community Forums
http://forums.palm.com

Mackerel

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 347
Re: DCS-920 - D-ViewCam - AutoDetect
« Reply #2 on: October 12, 2010, 11:46:39 PM »

I have noticed this odd behaviour in V3.0 and V3.01 as well, but dismissed it. Could be that the ViewCam search protocol is using a wrong algorithm. In V2.0x it did detect and add.

So, my guess is that it's just a glitch, bug, feature, whatever you want to call it.

P.S. I started with wired, have never tried to just add as wireless...
Logged