• July 05, 2022, 12:56:09 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DWA-131 is Enabled but won't connect to internet  (Read 11944 times)

valkry

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
DWA-131 is Enabled but won't connect to internet
« on: August 28, 2010, 09:23:23 PM »

Hi all,

I recently bought a DWA 131 USB net adapter because I was having problems finding net adapters that would work well with Windows 7 (I'm running Win 7 Ultimate, 32 bit). I installed the USB adapter with no problems, and in the Windows Network and Sharing Center, it says the device is "working properly" and is "Enabled".

The problem is that even though there's an active wireless network available, the DWA-131 won't connect to it. When I enable it, then it shows no networks available. When I try my old Airlink 101 adapter, it works just fine and has no problem finding the wireless network (but it's slow, it's an old adapter). If the DWA-131 is installed, enabled and working properly, why the heck is it not seeing the wireless network that's available??

So please, any advice? I have no idea what to do here.
Logged

IVinetto

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Re: DWA-131 is Enabled but won't connect to internet
« Reply #1 on: October 06, 2010, 05:04:13 PM »

Hi,

I have a same problem and i have tested dongle in another computer with Vista and itīs working fine. I have windows 7 professional 64-bit.
Logged