• July 22, 2019, 11:38:04 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]
  Subject Started by Replies Views Last post
SPAMMERS!!! FurryNutz 0 4325 Last post June 20, 2011, 01:19:54 PM
by FurryNutz
Question about d-link utility for dwa-131 brianjones 0 4066 Last post May 26, 2011, 10:41:08 AM
by brianjones
Blue Light Stops Flashing sakapfet 0 4946 Last post April 17, 2011, 02:01:37 PM
by sakapfet
DWA-131 won't install on win2k popper1 0 4585 Last post March 16, 2011, 11:02:49 AM
by popper1
No connection after standby Rainman 1 3686 Last post February 23, 2011, 06:03:19 PM
by FrankB
Can not connect to 100% signal N Router. -[Badger]- 0 5073 Last post December 19, 2010, 12:32:34 PM
by -[Badger]-
DWA-131 Speed Issue JohnN 0 5704 Last post December 05, 2010, 07:05:22 AM
by JohnN
DWA-131 (D-link nano) adapter is not recognized by my Dell 531 PC. Paul_h 1 14403 Last post October 24, 2010, 11:26:37 AM
by Paul_h
DWA-131 is Enabled but won't connect to internet valkry 1 10432 Last post October 06, 2010, 05:04:13 PM
by IVinetto
Speed Issue dream4reality 1 4945 Last post August 28, 2010, 10:27:14 AM
by enzor
Unable to get more than 7.15 Mbps, other adapters get 11Mbps, help? lynmusic23 2 4403 Last post August 04, 2010, 06:51:41 PM
by lynmusic23
DIR - 300 error Marc_C 0 3007 Last post July 23, 2010, 01:02:00 PM
by Marc_C
Problems with drivers? Windows 7 64 bit Zurog 0 5257 Last post June 15, 2010, 09:19:31 PM
by Zurog
Blue Screen in Vista 32-bit / random connection drops Beeder 1 4186 Last post May 02, 2010, 10:41:21 AM
by Beeder
Installing drivers for Win 7 64 bit harvey19a 1 5576 Last post March 12, 2010, 01:39:31 AM
by harvey19a
Pages: 1 [2]

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll