• December 21, 2014, 04:33:32 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in which we have created boards at this time.

Author Topic: DFL 800 - PROBLEM ON LAN  (Read 2142 times)

OPRAF

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
DFL 800 - PROBLEM ON LAN
« on: September 26, 2009, 03:13:44 PM »

My DFL 800 doesn't work with a server on my lan; on the Lan there are 30 pc and 8 server and only one has this problem; on the log I find this message, if I ping from the server to the firewall:

invalid_arp_sender_ip_address

the server doesn't ping the firewall but the firewall ping the server; I'm sure thre aren't replicate IP on the LAN.

Thanks!
Logged

Fatman

  • Poweruser
  • Level 9 Member
  • ****
  • Posts: 1695
Re: DFL 800 - PROBLEM ON LAN
« Reply #1 on: September 28, 2009, 09:23:46 AM »

Sounds like the IP information or routes on that server may be the issue, I would take a close second look.
Logged
non progredi est regredi

OPRAF

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: DFL 800 - PROBLEM ON LAN
« Reply #2 on: October 12, 2009, 03:18:55 AM »

The problem was on the arp table of the server; it didn't refresh.
I solved with the command: netsh interface ip delete arpcache
Logged

Fatman

  • Poweruser
  • Level 9 Member
  • ****
  • Posts: 1695
Re: DFL 800 - PROBLEM ON LAN
« Reply #3 on: October 12, 2009, 08:20:57 AM »

Glad to hear you are up and running!
Logged
non progredi est regredi