• February 18, 2020, 05:29:31 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Update failed.  (Read 2271 times)

jenss

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Update failed.
« on: September 25, 2009, 04:08:35 AM »

Hi,
my update to 1.03 failed. After 1h nothing happend. I turned the power off.
Now i can read in the display "system is booting" & "system restart".
I can't access the webgui.

What can i do?

Jens
Logged

drick

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 270
Re: Update failed.
« Reply #1 on: September 26, 2009, 10:20:31 AM »

do you have the older version of the code to try and "downgrade"?
Logged
DNS-323v1.8 + ffp 0.5
2x750GB Seagate HDD's / RAID1+EXT3
DNS-343A - retired due to faulty fan
DNS-343B - retired due to faulty fan
DNS-343C v1.05b + ffp 0.5
4x2TB Seagate HDD's / RAID5+EXT3
Netgear RNDP6000
6x2TB WD HDD's / RAID6
Netgear WNDR4500

jenss

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Update failed.
« Reply #2 on: September 26, 2009, 10:42:25 AM »

I can't reach the gui. No web, no ping :-(

Jens
Logged

drick

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 270
Re: Update failed.
« Reply #3 on: September 26, 2009, 12:30:16 PM »

that is a problem indeed then..

what about the dlink utility, maybe you can try to see it from there?

Logged
DNS-323v1.8 + ffp 0.5
2x750GB Seagate HDD's / RAID1+EXT3
DNS-343A - retired due to faulty fan
DNS-343B - retired due to faulty fan
DNS-343C v1.05b + ffp 0.5
4x2TB Seagate HDD's / RAID5+EXT3
Netgear RNDP6000
6x2TB WD HDD's / RAID6
Netgear WNDR4500

hilaireg

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 333
Re: Update failed.
« Reply #4 on: September 26, 2009, 01:30:22 PM »

Hi jenss,

Disconnect the power from the unit, press and hold the reset button, and reconnect the power.  While holding reset, press Power on the front of the unit.

If you continue to experience the same problem, it safe to say the unit is probably "bricked".  Contact D-Link Support to obtain an RMA for replacement/repair.

Cheers,
Logged