• June 05, 2020, 07:20:05 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Attaching DIR 605L to other routers brand name  (Read 117 times)

almaz_cupu

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Attaching DIR 605L to other routers brand name
« on: May 23, 2020, 10:01:40 AM »

Hi, need help, I want to attach my DIR 605L (as bridge mode) to existing routers modem (ZTE F609) from my Internet provider , Is it possible ?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48822
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Attaching DIR 605L to other routers brand name
« Reply #1 on: May 23, 2020, 12:49:40 PM »

Check the user manual for wireless bridge mode configurations. I believe this model router supports wireless bridge mode.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

almaz_cupu

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Attaching DIR 605L to other routers brand name
« Reply #2 on: May 24, 2020, 12:34:40 AM »

already read the manual, and tried several times, but still not working.
I have selected wireless mode as bridge and put MAC address from main routers, but my DIR 605L (second routers) still can't reach :-[ 
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48822
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Attaching DIR 605L to other routers brand name
« Reply #3 on: May 24, 2020, 09:32:53 AM »

Are you trying this with the DIR router in the same room as the other router your trying to connect too/
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!