• September 21, 2020, 03:32:04 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Sharecenter DNS-320L Pulse stuck on 0% when formatting  (Read 229 times)

Pjfrith

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Sharecenter DNS-320L Pulse stuck on 0% when formatting
« on: February 18, 2020, 04:23:36 AM »

I have a Sharecentre Pulse which Iím trying to set up with two 8tb drives.

Each drive individually will format no problem and can be seen as separate volumes (1 drive fitted and formatted then swapped for the second)

When both drives are reinstalled after formatting, both volumes can be seen.

However, if I delete all the partitions on the drives, install both, then try to format as one large JBOT volume, it initialises, but stays on 0% when formatting.

Any ideas why this is happening and how I get around it?

Thanks in advance
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  • ††▲
    ▲†▲
  • *****
  • Posts: 49190
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Sharecenter DNS-320L Pulse stuck on 0% when formatting
« Reply #1 on: February 18, 2020, 06:31:04 AM »

Did you check first to see if the DNS supports that size of drives?

Do you have two smaller drives that you can test with to see if using smaller drives works at all?
What FW version is loaded on the DNS?
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!