• December 01, 2020, 04:10:27 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Issue with playback  (Read 764 times)

metallica21156

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Issue with playback
« on: January 07, 2020, 05:29:08 PM »

Ive had the same setup for over a year with n o issues.  I went to look back at the playback of a camera the other day and it wont play.  If i highlight it in the calendar window it will start to play the preview.  Then click for it to play what ive selected, the screen switches back to the playback screen.  The first box blinks a red ring around it but nothing ever plays.  Ive tried a firmware upgrade, factory reset, reformatting the drives with no change.  Im using IE11.
Logged

RYAT3

  • Level 10 Member
  • *****
  • Posts: 2205
Re: Issue with playback
« Reply #1 on: January 07, 2020, 07:36:16 PM »

See the other post about it.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49373
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Issue with playback
« Reply #2 on: January 08, 2020, 12:22:39 PM »

D-Link is aware of this and are working on it. Please be patient.
http://forums.dlink.com/index.php?topic=75277.30


Ive had the same setup for over a year with n o issues.  I went to look back at the playback of a camera the other day and it wont play.  If i highlight it in the calendar window it will start to play the preview.  Then click for it to play what ive selected, the screen switches back to the playback screen.  The first box blinks a red ring around it but nothing ever plays.  Ive tried a firmware upgrade, factory reset, reformatting the drives with no change.  Im using IE11.
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.

metallica21156

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Issue with playback
« Reply #3 on: January 08, 2020, 04:16:09 PM »

Im not using hhd viewer.  i did see the date issue with that.  Im viewing the dnr on the local network through it.  Ive also done the java exception as well.
Logged

RYAT3

  • Level 10 Member
  • *****
  • Posts: 2205
Re: Issue with playback
« Reply #4 on: January 09, 2020, 03:02:59 PM »

Im not using hhd viewer.  i did see the date issue with that.  Im viewing the dnr on the local network through it.  Ive also done the java exception as well.

Yes dnr202l
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49373
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Issue with playback
« Reply #5 on: January 21, 2020, 12:21:14 PM »

FINALLY!!
ftp://FTP2.DLINK.COM/PRODUCTS/DNR-202L/REVA/DNR-202L_REVA_FIRMWARE_v2.5.8_BETA.zip

Let us know how it works for you...

Ive had the same setup for over a year with n o issues.  I went to look back at the playback of a camera the other day and it wont play.  If i highlight it in the calendar window it will start to play the preview.  Then click for it to play what ive selected, the screen switches back to the playback screen.  The first box blinks a red ring around it but nothing ever plays.  Ive tried a firmware upgrade, factory reset, reformatting the drives with no change.  Im using IE11.
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.