• December 07, 2019, 01:39:43 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Broken?  (Read 193 times)

ucom

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Broken?
« on: November 05, 2019, 07:57:55 AM »

Hello,

Cam seems broken.
The red LED is on and i cant seem to reset it.
Is there a way to force reset to factory settings?
Logged

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 10 Member
  • *
  • Posts: 2249
Re: Broken?
« Reply #1 on: November 05, 2019, 08:17:31 AM »

Is it blinking or solid red?

To reset, hold a paperclip in the hole until the LED turns solid red then release. It will remain solid red for about 30 seconds and then start blinking orange/amber.

Logged

ucom

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Broken?
« Reply #2 on: November 05, 2019, 09:18:40 AM »

Solid red all the time :/
Tryed that but it didnt help, i even tryed no power, reset then power. Still only Solid red
Logged

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 10 Member
  • *
  • Posts: 2249
Re: Broken?
« Reply #3 on: November 05, 2019, 09:21:03 AM »

Yeah it seems the camera is dead. Contact tech support for a possible replacement.
Logged

ucom

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Broken?
« Reply #4 on: November 05, 2019, 09:23:30 AM »

Okey :) thanks for the help.
No know like hard reset via the hardware?
Logged

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 10 Member
  • *
  • Posts: 2249
Re: Broken?
« Reply #5 on: November 05, 2019, 09:33:07 AM »

Unfortunately the reset button is the only way. I am sure there is a way on the board itself but D-Link will not release that to the public. I am not aware of a crash recovery procedure for the DCS-8xxxLH series camera since there is not a web UI. Sorry about that.
Logged