• June 20, 2019, 12:03:28 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Cloned Replacement Drive Not Showing as Share  (Read 134 times)

Xecuter

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Cloned Replacement Drive Not Showing as Share
« on: June 10, 2019, 02:45:38 PM »

Hi.

Right I've exhausted all avenues so hoping someone on here can help!

Basically:

I've had my DNS320 running fine for years with 2 x 2TB drives running firmware 2.05, funplug installed with transmission client running 24/7 and both drives as standard (NON RAID) but I was running short on space and was given a Western Digital 4TB Purple drive.

So after some time and a few issues I managed to successfully clone my 2TB VOLUME_2 drive onto the 4TB drive and the upon inserting the newly cloned 4TB drive back into my DNS320 it booted up fine, was detected perfect and all my fun_plug apps where running straight away (Transmission/Twonky etc)

However the share had vanished from windows and when I go into the web management : account management : network shares and then attempt to create a new network share of VOLUME_2 it goes through the motions but then just returns to the main page and the box only displays VOLUME_1!

I'm not one to post asking for help before trying everything I can possible but even different browsers do the same and I've looked into trying to set up shares over telnet/putty using UNIX commands but to no avail.

So I'm asking if anyone knows why this would be or if there is ANY other way to set up a window share for this drive (vie telnet / fun_plug etc) because as it stands I can happily download content through transmission onto the drive but I have ZERO options to access it as can't FTP in or SMB to the drive or anything.

It's really fustrating  :-\

I have loved this device from day one and the only limitation so far has been the storage which I thought I had rectified but maybe it's time to get a new NAS  :'(

Hope someone can help me some how access the drive!
Logged