• February 21, 2020, 08:28:37 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: 8100LH - Mpeg URL no longer working  (Read 1194 times)

camcam

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
8100LH - Mpeg URL no longer working
« on: April 19, 2019, 05:41:06 AM »

Hi,

I've been using this camera for about 6 months connecting using the mpeg urls Eg http://192.168.0.x/video/mjpeg.cgi and all of a sudden it's stopped working and I'm getting a 404 error. I've factory reset the camera and it's still the same.

It looks like its firmware has been updated, currently 2.03.1. Has Dlink just removed this functionality? Is anyone else having similar issues?
Logged

incognosman

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Re: 8100LH - Mpeg URL no longer working
« Reply #1 on: January 20, 2020, 02:17:52 AM »

Hi,

Same problem....

Any solution?? New mpeg url???
Logged

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 10 Member
  • *
  • Posts: 2385
Re: 8100LH - Mpeg URL no longer working
« Reply #2 on: January 20, 2020, 06:29:55 AM »

This camera is not sold in the US so unfortunately I do not know what the issue would be. I know with the other DCS-8xxxLH cameras HTTP/RTSP was disabled and using URLs to access the video feed was not working.  I do not think there is a way to downgrade the firmware on this camera to test.  Please contact tech support in your country and report the issue.
Logged