• September 17, 2019, 05:21:26 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DNS-320L Issue after firmware upgrade to v1.10  (Read 1134 times)

Jonseyt23

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 10
DNS-320L Issue after firmware upgrade to v1.10
« on: April 18, 2018, 01:29:32 PM »

I updated my firmware to v1.10 & all was fine, left it a couple of hours after it completed without any problems. I go to log in and it logs in fine, click either the application or management button and it just loops me back to the login page. Downloaded the firmware from the eu.dlink website under location UK.

Anyone else had this problem?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47755
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DNS-320L Issue after firmware upgrade to v1.10
« Reply #1 on: April 18, 2018, 02:59:24 PM »

What browser are you using.
Be sure to clear any browser caches before entering the UI.

Try a different browser to see if same thing happens, IE11, FF or Opera.
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

Jonseyt23

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 10
Re: DNS-320L Issue after firmware upgrade to v1.10
« Reply #2 on: April 20, 2018, 03:30:54 AM »

Cheers Pal, that's sorted it.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47755
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DNS-320L Issue after firmware upgrade to v1.10 (RESOLVED)
« Reply #3 on: April 20, 2018, 08:09:14 AM »

Enjoy.  ;)
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting