• June 20, 2018, 08:00:01 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Muliple 942L Cameras Dead / Red Lighted  (Read 756 times)

cyberdman

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Muliple 942L Cameras Dead / Red Lighted
« on: December 23, 2017, 12:31:32 PM »

What the heck is up with these cameras?  Do they have a set shelf life?  I bought 3 942L cameras on the same day and a 932L camera a few weeks before.  They are all several years old and I bought them all brand new.  My 932L camera died a couple of weeks ago and my 3 942Ls all died today within the same 1 hour time frame.  I am, so angry right now and I wasted the entire day trying to fix and diagnose this.

When I plug them all in I just get a red light.  I always updated the firmware when it was released and never had any trouble after doing that and they have all been working good for a long time.  I have done multiple factory resets and still only get the red light.  I can only get a green light when I tried the recovery process (as noted in several other threads) which does not work at all.  The recovery process does not work with the 942 cameras, you can't log into the cameras then at all.  I can get the camera to work normally only if I have them on a wired Ethernet connection.  That pretty much limits them to being useless bricks if you ask me.  I bought them to be Wi-Fi cams and need them as such.

Is there anyone out there that have successfully fixed these cameras when they red-lighted?  Or is my entire surveillance system now defunct and left without any working units?  I can not really afford to replace my entire system.  Thanks a lot d-link.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 45150
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: Muliple 942L Cameras Dead / Red Lighted
« Reply #1 on: December 24, 2017, 10:50:44 AM »

Try swapping a good power adapter to see if the power adapter could be an issue. Some power adapters don't last long. Check the volt and amps at the tip.
Logged
Cable:200mb/10Mb>Motorola MB7420>COVR3902>HP 24pt Gb Switch. 3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,865L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting