• December 12, 2019, 02:42:53 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DCS-6620 - Blank Video Image  (Read 5377 times)

dug1967

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
DCS-6620 - Blank Video Image
« on: August 03, 2009, 10:25:38 AM »

Hello all,

I have a DCS-6620 camera that is about 2 yrs old and has been working great until a few days ago. When opened in IE, the normal D-Link web page loads (with the controls to the left and the video box in the middle). It pops up the box that says "0 user(s) on line" and then flashes the text that says "Connecting to ....."

But no video image. The sounds works and I can still move the camera around (I watch it with another camera). But there is no video.

I first noticed this problem a few days ago, then this morning at worked once, the video was there and then when I tried it again the video was gone again and I can't get it now.

I am fearful that it is dying or dead, as in time to buy another one, but I hope not....

Any ideas? Thanks in adavnce for your assistance.
Logged

ECF

  • Technical Engineer
  • Level 11 Member
  • *
  • Posts: 2692
Re: DCS-6620 - Blank Video Image
« Reply #1 on: August 03, 2009, 11:28:04 AM »

Are you accessing this camera remotely or on the local network?
Logged
Never forget that only dead fish swim with the stream

dug1967

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: DCS-6620 - Blank Video Image
« Reply #2 on: August 05, 2009, 05:41:53 AM »

Remotely, through IE.
Logged

ECF

  • Technical Engineer
  • Level 11 Member
  • *
  • Posts: 2692
Re: DCS-6620 - Blank Video Image
« Reply #3 on: August 07, 2009, 04:50:19 PM »

Does it happen on the local network as well? If not it looks like all the ports are not open on the routers firewall.
Logged
Never forget that only dead fish swim with the stream