• October 20, 2019, 09:48:14 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DAP 1360+ WINFDOWS 10  (Read 2292 times)

cretemike

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
DAP 1360+ WINFDOWS 10
« on: July 01, 2017, 03:57:25 AM »

I need help please I am having problems no matter which option I set. After the reboot I see the renamed dlink 1360. I disconnect from my router, select the new extender, then get a message NO INTERNET. When configuring I set a static IP 192.168.0.60. I connect via 192.168.0.50 using a network cable between my PC and the 1360. After the reboot I remove the network cable and disable Static IP address
H/W VER C2 & F/W 3.07
When trying a different configuration I always return the 1360 to factory setting. I live in Greece with Cyta as my ISP

Please advise
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47844
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DAP 1360+ WINFDOWS 10
« Reply #1 on: July 01, 2017, 11:10:31 AM »

Link>Welcome!

What is the mfr and model# of the main host router?

What mode do you have the DAP running in? Extender or AP?
What mode is the main host router running in?
What security mode are you using on the main host router?
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting