• March 19, 2019, 10:07:14 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: [Bug] Play back no working fine at every month/31 (Windows 10 IE 11)  (Read 1153 times)

ccking

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8



Today play back cant not see anything (5/31)
Yesterday is no problem...
It's recording...
Because I connected hdd to pc...
Have today's video file inside...
Already try reset...

I am try set the date to every month/30...
Working perfect...
Can see video in play back...

When I try set the date to every month/31...
Got this bug...

No one got same bug?

Test version:
Firmware v2.02 (Form mydlink site)
Firmware v2.03 (Form D-Link TW site)

Sorry for my bad english!
« Last Edit: May 31, 2016, 08:34:09 AM by ccking »
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47031
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: [Bug] Play back no working fine at every month/31
« Reply #1 on: May 31, 2016, 07:12:56 AM »

Link>Welcome!

  • What region are you located?

What model cameras are connected?

Does setting 5/30 to 5/31 do the same thing?
What browser are you using? Does other browsers like FF exhibit the same thing?
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

ccking

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8
Re: [Bug] Play back no working fine at every month/31
« Reply #2 on: May 31, 2016, 08:33:28 AM »

Region is Malaysia
Camera is DCS-5222LB2
Browser is Windows 10 IE 11 (Firefox no problem)

Already try 5/30 and 5/31...
Only 5/31 have problem...
And I try 3/31 and 7/31 got same problem...
And I try click blue 31 on left side...
The record show up...

I think is IE 11 not compatible...

Sorry for my bad english!
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47031
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology

Ok, thank you for confirming IE and FF and glad FF is working.

I'll pass this along to D-Link for review. I suggest you phone contact your regional D-Link support office as well to inform them of your findings.

Thank you.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!