• January 28, 2020, 05:35:30 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Problem with Port Forwarding (DFL-260E)  (Read 2102 times)

britzer0683

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Problem with Port Forwarding (DFL-260E)
« on: September 24, 2015, 03:20:38 PM »

Hi Guys,

I am newbie today, i was trying to do some configuration from my firewall and i need help, i tried to contact my supplier but they doesn't know how to do it,

What i need to do is i have a local web server, the IP Address is 192.168.1.3 and the firewall is 192.168.1.1 (DFL-260E). And i need to publish my web server through public ip.

I tried this but it doen't works

Web Interface
1. Go to Rules > IP Rules > Add > IPRule
2. Specify a suitable name for the rule, for example NAT_HTTP
3. Now enter:
Action: NAT
Service: http
Source Interface: lan
Source Network: lannet
Destination Interface: any
Destination Network: all-nets
« Last Edit: September 24, 2015, 03:22:52 PM by britzer0683 »
Logged

britzer0683

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Problem with Port Forwarding (DFL-260E)
« Reply #1 on: September 24, 2015, 04:01:43 PM »

I already answered the question, and i found the answer on this http://forums.dlink.com/index.php?topic=42743.msg151061#msg151061
Logged

FurryNutz

  • Poweruser

  • ▲▲
  • *****
  • Posts: 48250
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Problem with Port Forwarding (DFL-260E)
« Reply #2 on: September 24, 2015, 04:25:31 PM »

Enjoy.  ;)
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting