• October 23, 2020, 03:27:48 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: [1] 2 3

Author Topic: Google Drive errors with Firmware 1.04  (Read 18709 times)

blisterbutt

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Google Drive errors with Firmware 1.04
« on: January 09, 2015, 01:05:58 PM »

Hello,
I am using firmware 1.04 which has Google Drive.......Everytime I go to enter the key provided by Google Drive, I keep getting an error message even though I have provided the correct account email and key generated via Google.

This is frustrating as I dunno how to fix or what's going on.

Some help please.......
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49276
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #1 on: January 12, 2015, 10:50:31 AM »

Link>Welcome!

  • What region are you located?

Internet Service Provider and Modem Configurations
  • What ISP Service do you have? Cable or DSL?
  • What ISP Modem Mfr. and model # do you have?

What Mfr and model #  host router do you have? If any.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

macellobravin

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 6
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #2 on: January 14, 2015, 06:05:57 AM »

My NAS 320L with this error on google driver.
hear a blackout, and when the NAS was online Google account settings Driver was off, now when I put the getKey the mistake again (Authentication Failed. Please check your Key)
?
Logged

DJ000

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #3 on: February 14, 2015, 03:33:08 AM »

I am having the same issue,
This is on a Win 7 Pro system, with DSL connection within the UK.
The 320L has previously connected once to G Drive and created the .grive file and started synchronisation. This has now halted and removal and recreation of the link and sync of account fails.
The authorisation has been removed from my google account and when I try to re-auth the landing page appear malformed as the image is a holding .img

Has anyone come accross this before or have a solution ?

 
Logged

chaosmarine

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #4 on: February 14, 2015, 04:21:17 AM »

same problem here, first time account created and sync, then the account was deleted and no way to create a new sync.
Authentication Failed. Please check your Key. firmware 1.04
Logged

blisterbutt

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #5 on: February 21, 2015, 08:44:32 PM »

I'm located in the US specifically near Chicago and I have Comcast as an ISP.

I've used three different browsers but same issue on an XP system.
Logged

pittnuma

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 107
    • Yorkshire Gliding Club
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #6 on: February 25, 2015, 01:48:19 AM »

so far so good in the UK so does not seem to affect everybody, just wish you could specify a folder in Google drive rather than the whole thing
Logged
Learn from the mistakes of others. You won't live long enough to make all of them yourself.

MrDimpy

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #7 on: February 25, 2015, 11:10:25 AM »

I'm having the same issue.
I can go through the set up and it seems to work but then you hit the Syns button and it says failed but some of the pics are there?
Could this be a port problem in my router?

OK I have created a new folder on the NAS and then added a couple of pics and hit Sync. The NAS said it had failed but they where on the Google Drive. I then set it to hourly and then added a new folder within the original with a few more pics in it and waited. At the time it did sync the new folder and pics within but still said it failed.
Now it seems to work but the worry for me is if I upgrade to 1tb and sync all my images and videos (20000+) I wont know if the sync was successful.

Can this be sorted please as I am not upgrading until it is.
« Last Edit: February 25, 2015, 11:36:28 AM by MrDimpy »
Logged

twtn

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 17
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #8 on: March 11, 2015, 03:59:34 AM »

Hi

After I upgraded firmware, my very well functionel Google drive doesn't work anymore.
I upgraded from v1.04b008 to v1.04b012 and after that i experience the same as blisterbutt

The Google drive setup access the Google page where I get the Key for my account, but when I paste it, DNS-320L states that it doesn't wotk.

Just for info: I'm located in Europe

Regards,
Thomas
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49276
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #9 on: March 11, 2015, 07:34:26 AM »

I recommend that you phone contact your regional D-Link support office and ask for help and information regarding this. We find that phone contact has better immediate results over using email.
Let us know how it goes please.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

twtn

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 17
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #10 on: March 23, 2015, 04:46:51 AM »

Hi

Dlink support suggested to make a factory reset, settings back to default, and that made the trick.
Now google drive syncronizing works again.

regards,
Thomas
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49276
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04 (RESOLVED)
« Reply #11 on: March 23, 2015, 07:31:33 AM »

Glad it worked.

Enjoy.  ;)

Hi

Dlink support suggested to make a factory reset, settings back to default, and that made the trick.
Now google drive syncronizing works again.

regards,
Thomas
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

leecassa

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #12 on: May 03, 2015, 07:55:18 AM »

Hello,
if you do not understand the problem of evil to google drive should do a reset the NAS?
The first days I worked well in a while ... now not
We lose all the settings to make the reset?
This is not a solution ... :'(
regards
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49276
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #13 on: May 03, 2015, 11:31:21 AM »

Looks like just one reset of the NAS and set up from scratch resolve this one users problem with Google drive. You should attempt this proceedure and report back if G drive stops again. If it does then, additional troubleshooting steps maybe needed.

  • What region are you located?
  • What Mfr and model is the main host router?

Internet Service Provider and Modem Configurations
  • What ISP Service do you have? Cable or DSL?
  • What ISP Modem Mfr. and model # do you have?


Hello,
if you do not understand the problem of evil to google drive should do a reset the NAS?
The first days I worked well in a while ... now not
We lose all the settings to make the reset?
This is not a solution ... :'(
regards
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

leecassa

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Google Drive errors with Firmware 1.04
« Reply #14 on: May 04, 2015, 09:47:18 AM »

Hello,
I just did a firmware upgrade as they told me the technical service. And a reset to factory.
DLINK_DNS320L(LW).1.04b12(3.07.1226.2014)
Follow all the same.
Google drive authorization requests, give me the number of key, but google does not authorize the application.
The data requested by me as the I send?
thanks
Logged
Pages: [1] 2 3