• December 22, 2014, 09:43:30 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in which we have created boards at this time.

Author Topic: Error 109 on installation  (Read 2767 times)

dlockesf

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Error 109 on installation
« on: June 24, 2009, 07:55:28 AM »

I have a 1310 that was working well when using wireless to both a Vista and XP laptop. At the time it was hardwired to an XP desktop computer too.

After 6 months absence I returned and now it won't work wirelessly with either the old or a new Vista PC. It connects for about 5 seconds and then drops off. I haven't tried hardwiring to the XP desktop yet as I don't use that computer any more.

I decided to try the installation disk on my new Vista. It first hung up during the final checking process with an error 102. Resetting it didn't help. I then uninstalled some communication software from the PC (Hawking wireless antenna drivers for USB) and tried reinstalling. Now I get error code 109.

Any ideas?
Logged

dlockesf

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Error 109 on installation
« Reply #1 on: June 24, 2009, 08:34:22 AM »

More info:

The new Vista laptop works fine on other wireless networks using its internal adapter.

I successfully installed the router on the old wired XP PC.

Logged

dlockesf

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Error 109 on installation
« Reply #2 on: July 04, 2009, 10:19:11 AM »

talkin' to myself here.

I solved the problem. I bought a D-link 2310 and it didn't work either. I returned it and bought a Netgear router and no prob.

Logged