• September 29, 2020, 01:58:29 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Changing DNS  (Read 1775 times)

dRyken

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Changing DNS
« on: March 31, 2014, 02:08:04 PM »

I got a DAP - 1522 from my Dad's business for free and I would like to Change the DNS Addresses to the ones at Un-block.us to allow me to use US content in Canada. How do I go around doing this? I am on the newest firmware and I don't see Internet settings under "Setup".
Or maybe add a VPN service to my router?
« Last Edit: March 31, 2014, 02:16:54 PM by dRyken »
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49219
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Changing DNS
« Reply #1 on: March 31, 2014, 04:02:11 PM »

You'll need to change the DNS on the main host router if your connecting this to a router...

What Mfr and model is the router?

What mode are you using the DAP in? AP, Bridge?
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

dRyken

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Changing DNS
« Reply #2 on: March 31, 2014, 04:41:44 PM »

its the A1 Series DAP - 1522 and I am running in Auto. usually has a Static IP
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49219
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Changing DNS
« Reply #3 on: April 01, 2014, 07:05:05 AM »

Auto? There should be a specific mode your using the DAP in, either Wired AP or Bridge...
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!