• July 21, 2019, 01:33:45 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: SetupWizard unable to detect DNS-320  (Read 4053 times)

jucca

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 7
SetupWizard unable to detect DNS-320
« on: May 23, 2013, 01:48:18 PM »

Hi.
Wanted to make Mydlink acc, but Setupwizard cannot detect my DNS-320
I'm using Mac version, and I can connect via browser to my nas.
Anybody knows where's problem?
Logged

jucca

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 7
Re: SetupWizard unable to detect DNS-320
« Reply #1 on: May 27, 2013, 09:12:35 AM »

Anyone, please
Logged

JavaLawyer

  • BETA Tester
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 12190
  • D-Link Global Forum Moderator
    • FoundFootageCritic
Re: SetupWizard unable to detect DNS-320
« Reply #2 on: May 28, 2013, 08:55:00 AM »

mydlink supports the DNS-320L, not the DNS-320.
Which model do you own?
Logged
Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ I D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups FFC

jucca

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 7
Re: SetupWizard unable to detect DNS-320
« Reply #3 on: August 25, 2013, 01:50:02 AM »

I have 320
Logged

JavaLawyer

  • BETA Tester
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 12190
  • D-Link Global Forum Moderator
    • FoundFootageCritic
Re: SetupWizard unable to detect DNS-320
« Reply #4 on: September 18, 2013, 11:40:55 AM »

I have 320

mydlink only works with D-Link Cloud devices. Compatible D-Link devices will contain an "L" at the end of the model number. The DNS-320L is compatible with mydlink, while unfortunately, the DNS-320 is not.
Logged
Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ I D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups FFC