• October 20, 2019, 10:15:08 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: [DIR 615] "Network Cable Unplugged" / Orange On/Off light after new firmware  (Read 1981 times)

LeviB

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1

 First off I'm on my iPhone so bare with me if my grammar is somewhat off.

I have been using this router succesfully for several years, but in the last week I have been getting disconnected from the Internet every thirty minutes or so. So looking through google, I discovered that I should update my firmware driver. So using the ip, I was able to log into the router settings using the IP address. From here I saved my routers settings before downloading the latest recommended version of the firmware from the router control panel. From there, using a wired connection I uploaded the latest version of the firmware. Throughout the 150 second waiting period I pressed the backspace button. Quickly I restarted the upload, the router seemingly normal at the time. Seventy seconds into the upload, all lights went off on the router and only the green d-link symbol and a yellow on/off signal.

Whether pressing back did it or it was a bad download that didn't finish, I am getting a message that the network cable is unplugged and I cannot get this to leave even ensuring all cords are properly plugged in. Using the run commands to get my ip only returns 0.0.0.0. Using the default ip addresses in a search bar returns a message that the browser cannot display the web page.

Basically, I think the firmware driver i uploaded is corrupted. If this is the case, I want to know how to fix this and get back on the Internet. If this doesn't provide all needed information just shoot me a pm or a reply on here.
Logged