• November 12, 2019, 08:37:25 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Went Back to DIR-655  (Read 3486 times)

vfontjr

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 6
Went Back to DIR-655
« on: April 03, 2012, 11:05:36 AM »

Unfortunately, I had to pull the DIR-827 out of my network today and fall back to the DIR-655. Since the firmware upgrade to 1.02, the router will not stay connected to the internet. I need to reboot it at least every 24 hours and depending on the usage, frequently during the day.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47888
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Went Back to DIR-655
« Reply #1 on: April 03, 2012, 11:42:15 AM »

What region are you located?

What ISP Service do you have? Cable or DSL?
What ISP Modem do you have? Stand Alone or built in router?
What ISP Modem make and model do you have?
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

vfontjr

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 6
Re: Went Back to DIR-655
« Reply #2 on: April 03, 2012, 04:00:42 PM »

Region: Raleigh, NC

ISP: Time-Warner Cable

Motorola stand-alone Modem:

Software Version: SB5101-2.8.5.0-GA-03-501-NOSH
Hardware Version: 1
MIB Version: II
GUI Version: 1.0


The DIR-655 works fine by the way. No issues whatsoever. The DIR-827 worked fine until the 1.02 firmware update.
Logged

vfontjr

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 6
Re: Went Back to DIR-655
« Reply #3 on: April 03, 2012, 04:02:54 PM »

FWIW, I performed the router recovery procedure on the DIR-827, reloaded firmware 1.02 and reset eveything back to factory. Even though it appeared I had an internet connection, I couldn't connect to anything.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47888
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Went Back to DIR-655
« Reply #4 on: April 03, 2012, 08:16:40 PM »

Try going back to 1.00 FW?
If not, then I would RMA your unit.
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting