+  D-Link Forums
|-+  D-Link ShareCenter Network Storage» DNS-323» Access Error: Site or Page Not Found
Username:
Password:
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Access Error: Site or Page Not Found  (Read 8629 times)
EmuMatte
Level 1 Member
*
Posts: 11


« on: January 10, 2009, 08:22:03 PM »

Hey all,
I'm getting the following error when attempting to login to the web ui (normal or downloads) ...(or an error with varying id=XXXX variables) with v1.06.  I believe this is due to bittorrent downloads.

Does anyone know howto resolve?  Further to this error, I am unable to access network shares on the NAS until a reboot.  boo Sad

Access Error: Site or Page Not Found
when trying to obtain /web/login.asp?id=3352228

Cannot open URL
Logged
hilaireg
Level 3 Member
***
Posts: 333


« Reply #1 on: January 11, 2009, 09:16:47 AM »

Hi EmuMatte,

I seem to recall reading a post either on the DNS-323 or DNS-343 where BT was preventing access to the DNS WebGUI until a reboot was initiated. 

Try disabling BT temporarily and see if this is the case.

HTH,
Logged
EmuMatte
Level 1 Member
*
Posts: 11


« Reply #2 on: January 11, 2009, 09:59:37 AM »

I can confirm that the reboot did clear up the issue...but needing to reboot every little while is a bit of a pain. 

Further, this only occurrs during BT transfers.
Logged
coxwain
Level 3 Member
***
Posts: 145


« Reply #3 on: July 22, 2009, 08:31:38 PM »

i have the same problem and power cycle and disconnect power cable fixes it,

but I have the error come up right away

it seems to be connected to the BT
Logged

DNS-323  2x1.5TB Seagate Drives Separate Volumes
Volume1
Volume2
Playstation 3 80gb
Various computers and hardware, Win xp, Win 7,
1.07 firmware
ECF
Poweruser
Level 11 Member
*****
Posts: 2692



« Reply #4 on: July 29, 2009, 03:27:02 PM »

Try a Factory reset.
Logged

Never forget that only dead fish swim with the stream
coxwain
Level 3 Member
***
Posts: 145


« Reply #5 on: July 29, 2009, 06:44:44 PM »

Why is every time dns support says to reset the unit
Why can't we get dome firmware to update and fix these issues
Logged

DNS-323  2x1.5TB Seagate Drives Separate Volumes
Volume1
Volume2
Playstation 3 80gb
Various computers and hardware, Win xp, Win 7,
1.07 firmware
jeangb
Level 1 Member
*
Posts: 18


« Reply #6 on: July 29, 2009, 09:06:55 PM »

Try a Factory reset.

How can we 'reset' if we can't get access to the WebGui ? The only way is to make a power recycle. By the way I made a permanent solution to this by reverting FW to 1.05. It's time to implement a FW fix !
Logged
coxwain
Level 3 Member
***
Posts: 145


« Reply #7 on: July 30, 2009, 12:46:03 AM »

reset is by using a paperclip or toothpick and putting it into the small hole in the back of the unit.

if you do this, make a back up of your configuration files so you can restore them easily.

Logged

DNS-323  2x1.5TB Seagate Drives Separate Volumes
Volume1
Volume2
Playstation 3 80gb
Various computers and hardware, Win xp, Win 7,
1.07 firmware
jeangb
Level 1 Member
*
Posts: 18


« Reply #8 on: July 30, 2009, 07:05:45 AM »

reset is by using a paperclip or toothpick and putting it into the small hole in the back of the unit.

if you do this, make a back up of your configuration files so you can restore them easily.



Thanks for the tip !
Logged
garyhgaryh
Level 3 Member
***
Posts: 133


« Reply #9 on: August 01, 2009, 05:29:38 PM »

reboot is necessary. If you have over eight torrent downloads, this happens.

Gary

Hey all,
I'm getting the following error when attempting to login to the web ui (normal or downloads) ...(or an error with varying id=XXXX variables) with v1.06.  I believe this is due to bittorrent downloads.

Does anyone know howto resolve?  Further to this error, I am unable to access network shares on the NAS until a reboot.  boo Sad

Access Error: Site or Page Not Found
when trying to obtain /web/login.asp?id=3352228

Cannot open URL
Logged
klein
Level 3 Member
***
Posts: 129


« Reply #10 on: August 01, 2009, 06:04:14 PM »

i found it happened to me when i left the bt page open, didn't matter how many bt's i had going, just the fact i left it open so now i log out and back in everytime i want to check it out ..

Logged
Tonytoronto
Level 2 Member
**
Posts: 30


« Reply #11 on: August 01, 2009, 08:53:57 PM »

i found it happened to me when i left the bt page open, didn't matter how many bt's i had going, just the fact i left it open so now i log out and back in everytime i want to check it out ..



  I have also found that to be true, at first i thought was only IE, but happens with firefox also. If the browser page left open while on BT, it will loose conenction and shut down is required to bring all online again. Like you, i always have to make sure i log out :-)
Logged
garyhgaryh
Level 3 Member
***
Posts: 133


« Reply #12 on: August 01, 2009, 09:18:20 PM »

I can leave the bt page open and it won't happen to me.  If I add 8 or more torrents to dl, I won't be able to log in after that (once logged off).
Logged
klein
Level 3 Member
***
Posts: 129


« Reply #13 on: August 02, 2009, 05:35:33 AM »

I use Google Chrome normally, but have firefox and IE installed and it was happening with all of them ...
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Theme by webtechnica.com.