• September 16, 2019, 10:35:10 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 2 [3]

Author Topic: UPnP AV 1.06 issues  (Read 19480 times)

rmcbride

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Re: UPnP AV 1.06 issues
« Reply #30 on: January 21, 2009, 09:06:27 PM »

I, too, am having problems with uPnP refresh. I, too, have MANY media files on my DNS-323.

There are a number of references on this forum about resetting your DNS-323 to the "factory defaults". I have a couple of drives in a RAID 1 configuration for one volume and JBOD for another volume. If I reset to factory defaults, what will this do to my drive configuration?

Thanks

Richard
Logged

deltahotel

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Re: UPnP AV 1.06 issues
« Reply #31 on: January 23, 2009, 01:00:39 PM »

Unfortunately, count me in as well.  After putting new files on my DNS-323, they do not appear on the PS3 under the Dlink NAT.  I have restored to factory defaults, and then re-setup the DNS, and once it worked, once it didn't. 

Any idea on how long it will take before we have a new firmware upgrade? A patch maybe?

Currently using 1.06, and the latest PS3 upgrade, 2.60.  But, to save me from tearing my hair out, is it possible to revert back to 1.05? I had fewer issues with that version. 

Dh
Logged

coxwain

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 145
Re: UPnP AV 1.06 issues
« Reply #32 on: January 24, 2009, 12:34:50 PM »

It sounds like a 1.05 reversion will fix the indexing of files, however I have 2x1.5tb drives b/c of the 1.06 fix

now what do I do?

Does the drive naturally update the list over longer periods of time, if so I could live with that
Logged
DNS-323  2x1.5TB Seagate Drives Separate Volumes
Volume1
Volume2
Playstation 3 80gb
Various computers and hardware, Win xp, Win 7,
1.07 firmware

klein

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 129
Re: UPnP AV 1.06 issues
« Reply #33 on: January 24, 2009, 12:56:08 PM »

i did a manual update on mine and it was reflected on my ps3 24 hours later so it will do it eventually but takes forever ... supposedly twonky will update right away but i haven't had a chance to install it ... hope that helps a bit
Logged

coxwain

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 145
Re: UPnP AV 1.06 issues
« Reply #34 on: January 25, 2009, 04:33:59 AM »

This is what I have done
Reformat hard drives. 2 x 1.5tb for 3tb jbod drive
Copy the files from drive that worked udon ubuot lines
Reset 323 to default
Reset routers
I have. A sub directory MEDIA the I point DNS to with 3 sub directory video music photo

The ps3 seems to see the directorys but no files

If I change the DNS to video it can see all the files right away after refresh

It seems to be a problem with the indexing of the drive

What have I changed
Two things
Replaced 320 gb drive for 2x1.5tb debate drive with cc fimware
Upgrade ps3 to 2.6 with photoalbum upgrade
I did both at the same time so don't know what it could be

Alto I put ps3 back to defaults and reformated it
Please help dlink as I just bought this DNS for ps3 and can still take it back and return it if need be


Logged
DNS-323  2x1.5TB Seagate Drives Separate Volumes
Volume1
Volume2
Playstation 3 80gb
Various computers and hardware, Win xp, Win 7,
1.07 firmware

coxwain

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 145
Re: UPnP AV 1.06 issues
« Reply #35 on: January 25, 2009, 09:10:24 AM »

i just changed my old drive in and  it works fine, so its something to do with the 2x1.5tb drives or how the dns looks at 2x1.5tb drives
Logged
DNS-323  2x1.5TB Seagate Drives Separate Volumes
Volume1
Volume2
Playstation 3 80gb
Various computers and hardware, Win xp, Win 7,
1.07 firmware
Pages: 1 2 [3]