• July 23, 2019, 04:31:08 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: creating ipsec tunnel  (Read 3734 times)

blk1948

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 24
creating ipsec tunnel
« on: November 05, 2008, 08:56:14 AM »

I am evaluating the Greenbow client IPSEC software and am testing it within my home network which has a DIR-130 VPN router.  When I try and connect, I receive the following messages from the Greenbow software:

[VPNCONF] TGBIKESTART received
20081105 113820 Default (SA Gateway1-P1) SEND phase 1 Main Mode  [SA] [VID] [VID] [VID] [VID] [VID]
20081105 113820 Default (SA Gateway1-P1) RECV phase 1 Main Mode  [SA] [VID]
20081105 113820 Default (SA Gateway1-P1) SEND phase 1 Main Mode  [KEY_EXCH] [NONCE]
20081105 113820 Default (SA Gateway1-P1) RECV phase 1 Main Mode  [KEY_EXCH] [NONCE]
20081105 113820 Default (SA Gateway1-P1) SEND phase 1 Main Mode  [HASH] [ID] [NOTIFY]
20081105 113820 Default (SA Gateway1-P1) RECV phase 1 Main Mode  [HASH] [ID]
20081105 113820 Default phase 1 done: initiator id 192.168.10.254, responder id 192.168.10.251
20081105 113840 Default <Gateway1-P1> deleted

It seems that phase 2 is not starting.  Can you think of any reason why?

I have IPSEC connected once or twice but all the other times the above is what happens.

Am using the client on a WINXP computer and have the latest DIR-130 firmware.
Logged

blk1948

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 24
Re: creating ipsec tunnel
« Reply #1 on: November 05, 2008, 10:17:05 AM »

Ignore this post as I now am able to IPSEC VPN connect.
Logged