• July 13, 2020, 10:22:29 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Client Language in Fv.1.05  (Read 5421 times)

323 User

  • Guest
Client Language in Fv.1.05
« on: October 04, 2008, 01:04:11 PM »

When i uprade my Dns 323 to FV 1.05 it change language to Western European wish not support Northern European characters.

I tried to change language to Northern European with Easy search 4.2.0.0 which didnít work.

If I open  Easy search 4.2.0.0 and search for my Dns it says Northern European, but when connect to my Dns and look to my folders with Ň ń ÷ characters it vill not work.

I open the web interface and tried to change language in the FTP setup, but it never been possible because it is down greyed.

How do I change to Northern European language?

I will be glad for any tip or ideas.
Logged

ECF

  • Poweruser
  • Level 11 Member
  • *
  • Posts: 2692
Re: Client Language in Fv.1.05
« Reply #1 on: October 06, 2008, 02:15:08 PM »

Have you formatted your drives since updating your firmware to 1.04 or 1.05?
Logged
Never forget that only dead fish swim with the stream

323 User

  • Guest
Re: Client Language in Fv.1.05
« Reply #2 on: October 07, 2008, 12:04:04 AM »

No, i have only change firmwire, is it necessary to do that?

I think its strange that its not possible to get access the FTP language choice in the Webb interface.
Logged

ECF

  • Poweruser
  • Level 11 Member
  • *
  • Posts: 2692
Re: Client Language in Fv.1.05
« Reply #3 on: October 07, 2008, 01:29:53 PM »

FW 1.04 § Upgrade Samba from 2.x to 3x for Vista and Unicode Support.

This requires you to format the drives using this or 1.05 firmware to add this support to the drives. I think this may resolve your issue.
Logged
Never forget that only dead fish swim with the stream

323 User

  • Guest
Re: Client Language in Fv.1.05
« Reply #4 on: October 07, 2008, 03:00:00 PM »

Sorry i don't get it.

Is it necessary to "install" FW 1.04 before FW 1.05 so you get Samba 2.x to 3x or?

Whats the Samba for Vista Unicode support? Is it some special i should do to get it ?

I only have Xp on all my computers.

Or do you mean that i only should format my drivers ( in FW 1.05 ) and then it should work?

Logged

ECF

  • Poweruser
  • Level 11 Member
  • *
  • Posts: 2692
Re: Client Language in Fv.1.05
« Reply #5 on: October 07, 2008, 03:13:37 PM »

Firmware 1.05 has all the updates since the shipping firmware, formatting the drives if you have 1.05 on the unit will do the trick. This was an update released in 1.04
Logged
Never forget that only dead fish swim with the stream

323 User

  • Guest
Re: Client Language in Fv.1.05
« Reply #6 on: October 08, 2008, 12:38:22 PM »

Hurray, it works.

Thanks for the help.

The medicine was following :

1. Install FW 1.05
2. Change Language with Easy Search 4.2.0.0 to Northern European.
3. Format the hard disk
4. Change Language in the Webb interface below FTP server to Northern European.
5. Done, start to put all data back from the back up.

Many thanks to you for the help to solve my problems, and a kick in the as for the Support team in Scandinavia for theirs proud, just stop reply my mail when they donít have any more answer or ideas to dissolve the problem.
Logged

ECF

  • Poweruser
  • Level 11 Member
  • *
  • Posts: 2692
Re: Client Language in Fv.1.05
« Reply #7 on: October 08, 2008, 01:55:02 PM »

Great!!! good to hear your all fixed up.
Logged
Never forget that only dead fish swim with the stream