• October 25, 2014, 07:56:34 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in which we have created boards at this time.

Author Topic: Problems with D-Link DIR 600 and Nintendo Wi-Fi Connection!  (Read 3889 times)

Kazuma

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Problems with D-Link DIR 600 and Nintendo Wi-Fi Connection!
« on: December 08, 2010, 10:24:08 AM »

Well, i have my Nintendo DS. I've been trying a lot of times connecting to CWF. I Successfully connect. But when i try to play some games, (For example Mario Kart DS) when i'm starting a race, it just says someone disconnected. or Pokémon, i can't start a Battle or Trade (Says "[Player] didn't not answer")
now comes the question?

Is this a Router Firewall problem? If it is how i fix/disable it?
Also i saw on Nintendo Site that i have to open:

-All UDP Ports
-28910, 29900, 29901, 29920, 80, 443 TCP Ports.

Also how to change from WPA to WPE?

How do i open them in router? I did in firewall, but seems to don't work.


Thanks. :)

« Last Edit: December 08, 2010, 10:30:43 AM by Kazuma »
Logged

Albiore

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Re: Problems with D-Link DIR 600 and Nintendo Wi-Fi Connection!
« Reply #1 on: March 10, 2011, 09:19:22 PM »

Change this

SETUP -> WIRELESS SETUP -> MANUAL WIRELESS CONECTION SETUP -> WIRELESS SECURITY MODE and select "Enable WEP Wireless Security (basic)" -> WEP -> WEP Key -> create your own password.. and save..

sorry for my bad english, im chilean.. earthquake... minners.. bla bla..
 ::)
 
Logged