• October 24, 2020, 10:58:51 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Media Server v1.10  (Read 3794 times)

skeil909

  • Guest
Media Server v1.10
« on: April 17, 2008, 07:17:31 PM »

I don't remember having this problem in version 1.09, but I could be mistaken.

If I add files to a monitored folder and then refresh that folder, or all folders, the movies do not show up. I have to exit and restart the software before they appear.  I don't remember having to do that before.

Anyone else notice this?  Or is it just me?
Logged

ECF

  • Poweruser
  • Level 11 Member
  • *
  • Posts: 2692
Re: Media Server v1.10
« Reply #1 on: April 18, 2008, 02:19:44 PM »

Please uninstall your Dlink Media Server software and delete the folder “Mediaserverdump” located in you C:/Windows/system32 folder.

 Download the 1.10 Media Sever Software from out support website and install... (Do not update from a previous version)

http://support.dlink.com/products/view.asp?productid=DSM%2D520

Let me know if this resolves the problem.
Logged
Never forget that only dead fish swim with the stream

skeil909

  • Guest
Re: Media Server v1.10
« Reply #2 on: April 18, 2008, 05:00:49 PM »

Didn't find a "Mediaserverdump" folder in c:/windows/system32 after uninstalling. Removed the leftover media folder in program files and reinstalled.

That seemed to take care of the glitch.  Thanks.
Logged