• October 15, 2019, 05:17:59 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DIR-300  (Read 6918 times)

fgl30

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 116
DIR-300
« on: March 20, 2008, 11:38:20 AM »

I get a DIR-300 router that I imagine is very similar to 1310. My problem is about VoIP... when router is on, simply VoIP calls have very bad... poor quality... I dropped MTU to 1400 and QoS in active... D-Link support just said is not router fault... they doesnīt help me... any one here can give some hint???
Logged

Fatman

  • Level 9 Member
  • ****
  • Posts: 1675
Re: DIR-300
« Reply #1 on: March 20, 2008, 11:56:47 AM »

The DIR-300 is not a US product and I wouldn't know how to support you with it.
Logged
non progredi est regredi

fgl30

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 116
Re: DIR-300
« Reply #2 on: March 22, 2008, 02:18:27 PM »

I donīt think is different from 1310, but thanks anyway....
Logged

Fatman

  • Level 9 Member
  • ****
  • Posts: 1675
Re: DIR-300
« Reply #3 on: March 24, 2008, 09:02:37 AM »

If it has QoS it's a whole different beast from the WBR-1310.

I'm sorry I can't do more, I imagine that it would be a simple QoS configuration, but I have never even seen this device.
Logged
non progredi est regredi

Alex Molina

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 14
Re: DIR-300
« Reply #4 on: July 07, 2008, 09:01:03 AM »

Mr. This device is for europe use only if you are over there , the device have a qos setting speacily for the Voip service , however if is not responding is because the voip signal travels on the firewall and im preety sure you will need to open those ports on the router , go ahead and call the voip service company so they can tell you what ports you need to open on the router . i hope this infomation is usefull for you and the product works .

Logged

mudream

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Re: DIR-300
« Reply #5 on: October 27, 2009, 04:34:42 AM »

Can enyone please help me i have turned on AP on dir-300 and i can't turn it off.What should i do????? I need to know how to turn it off.
« Last Edit: October 27, 2009, 04:38:04 AM by mudream »
Logged