• August 12, 2020, 04:34:08 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Routing - Ping not working  (Read 1775 times)

dbasnett

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 11
Routing - Ping not working
« on: July 13, 2010, 05:38:00 AM »

I am not sure if this is a 4500 problem or not.  I have the following configuration

Code: [Select]
     Internet
        |
        |
        |
       WP*
      -----
     |IRTR |LP*---PC_Lan   .3.2
      -----
        LP*
        |
        |
        |
       WP*   .3.4
      -----
     |WRTR |LP*---DlinkNAS321   .1.5
      -----
       |
       |
       |--))     WIFI     ((--MyPC   .1.10 WIFI to WRTR


     WP* = Internet / WAN Port
     LP* = LAN Port
    
    
     IRTR LAN 192.168.3.0 /24
     WRTR LAN 192.168.1.0 /24
    
     IRTR Dlink4500 primary internet access  .3.1
     WRTR Dlink4500 wifi rtr  .1.1
    

IRTR Routing table
Destination IP   Netmask   Gateway   Metric   Interface   Creator
10.254.1.1   255.255.255.255   0.0.0.0   1   INTERNET   System
10.0.0.0   255.0.0.0   10. 254.1.1   15   INTERNET   System
0.0.0.0   0.0.0.0   10. 254.1.1   15   INTERNET   System
192.168.1.0   255.255.255.0   192.168.3.4   1   LAN   Admin
192.168.3.0   255.255.255.0   0.0.0.0   1   LAN   System

WRTR Routing table
Destination IP   Netmask   Gateway   Metric   Interface   Creator
192.168.3.0   255.255.255.0   0.0.0.0   1   INTERNET   System
0.0.0.0   0.0.0.0   192.168.3.1   15   INTERNET   System
192.168.1.0   255.255.255.0   0.0.0.0   1   LAN   System
I can ping from 1.10 to 3.2.  I can not ping from 3.2 to 1.10.  I have checked both PC's for Firewall settings that would block this.
« Last Edit: July 14, 2010, 06:02:56 AM by dbasnett »
Logged