• December 11, 2019, 12:58:11 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Windows 7 Backup to NAS stopped working  (Read 3116 times)

reinballe

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Windows 7 Backup to NAS stopped working
« on: April 09, 2010, 11:00:56 AM »

I was backing my Windows 7 64-bit Enterprise machine to DNS-323 (firmware 1.08)  over the network, using Windows Backup.

It was working perfectly, but suddenly stopped working. The error is "The specified network location cannot be used" (0x800704B3)

I can still access the NAS with with Windows Explorer using the network address that used to work in Windows Backup. \\xyz\user\

The problem started around the time of daylight saving time... but adjusting the time on the DNS-323 has not solved my problem.

Any suggestions?
Logged

kdcarver

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 9
Re: Windows 7 Backup to NAS stopped working
« Reply #1 on: August 07, 2010, 03:22:28 PM »

Did you get an answer to your problem?
Logged

gunrunnerjohn

  • Level 11 Member
  • *
  • Posts: 2717
Re: Windows 7 Backup to NAS stopped working
« Reply #2 on: August 08, 2010, 06:32:21 AM »

FWIW, I'd lose Windows Backup and use one of the many better 3rd party backup applications.
Logged
Microsoft MVP - Windows Desktop Experience
Remember: Data you don't have two copies of is data you don't care about!
PS: RAID of any level is NOT a second copy.

kdcarver

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 9
Re: Windows 7 Backup to NAS stopped working
« Reply #3 on: August 08, 2010, 06:56:20 PM »

Does anyone have experience getting the DNS-323 to work using Windows Backup and Restore?
Logged