• April 18, 2021, 05:32:01 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Did i kill my DSL 300T??  (Read 1881 times)

Xanatos82

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Did i kill my DSL 300T??
« on: October 08, 2016, 05:37:28 AM »

Hi! I've an old DSL-300T, and yesterday I was trying to make an upgrade of the firmware (on the router there still was the original one).
Obviously, the upgrade went wrong, and now my DSL-300T is bricked. If I connect it to the power, I can see only the power led and obviously the router doesn't reply to the ethernet connection.
What can I do to restore it?
If I try to load a new firmware with TiUpgrade I have this error:
"Script error:FTP Timeout!
The device address is 10.8.8.8.
Please change your machine IP address for the same subnet, and then re-running this utility"
I have the same message if I set my LAN with a static ip with:
IP: 10.8.8.9
Subnet Mask: 255.255.255.0
Gateway: 10.8.8.8

or

IP:192.168.1.2
Subnet Mask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.1.1
(I'm using a notebook with W10 - 64bit)
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49577
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Did i kill my DSL 300T??
« Reply #1 on: October 08, 2016, 12:31:07 PM »

What region are you located?
Might try this and see:
Emergency Recovery Mode

Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.

Xanatos82

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Did i kill my DSL 300T??
« Reply #2 on: October 09, 2016, 07:24:29 AM »

NYC
I tried everything (also what you linked) ... even with TiUpgrade, but the router seems that It doesn't want to communicate with my pc
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49577
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Did i kill my DSL 300T??
« Reply #4 on: October 10, 2016, 07:36:12 AM »

I presume if you have tried everything including the links RYAT posted, the modem is probably bricked for good and needs to be replaced.  :-[

NYC
I tried everything (also what you linked) ... even with TiUpgrade, but the router seems that It doesn't want to communicate with my pc
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.