• September 23, 2019, 01:51:14 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: Incompatible hdmi signal?  (Read 15708 times)

ECF

  • Poweruser
  • Level 11 Member
  • *
  • Posts: 2692
Re: Incompatible hdmi signal?
« Reply #15 on: March 26, 2008, 04:49:22 PM »

Firmware 1.06 is now available...

Release Notes:

    * Fixed disconnect issues with Active-TV Online on a Vista PC.
    * Fixed incorrect Active-TV Online window size.
    * Fixed issue with Album art not appearing for music files.
    * Fixed a Live365 account issue.
    * Enabled more VTuner stations (WMA stations).
    * Screen saver now works in music playing page and with Active-TV Online.
    * Enhanced USB support so DSM-520 can now mount multiple partitions.
    * Fixed Yahoo Music UPnP server support.
    * Improved playback of high bitrate Ogg music files.
    * Added support for HDMI 1.3a compatibility.
    * A new video seek feature was added (Press Pagedown to skip 30 seconds and Page Up   to replay 15 seconds).
    * Changed "WEP" text on Site Survey screen to a padlock image (as WPA and WPA2 are also supported.).
    * Removed the non-functional "NTSC/ PAL" option in Settings.
    * Improve jump/seek performance inside MediaMall
    * Fixed ActiveTV connection issues.
    * An issue with incorrect play speed for UPnP arguments was fixed.
Logged
Never forget that only dead fish swim with the stream

kolinb

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 23
Re: Incompatible hdmi signal?
« Reply #16 on: March 27, 2008, 05:04:10 AM »

Great news about the firmware update  :)

Has anyone tried it yet?

If so:

Do all the files that used to play still work?

Does it address the AVI out of sync problems that a lot of people have ?

Thx
Logged

banksg

  • Guest
Re: Incompatible hdmi signal?
« Reply #17 on: March 30, 2008, 03:59:51 AM »

Hi ECF,

Great news and thanks for the update.  I also noticed that Server 1.10 is out and has better support for Vista.  I've downloaded this and will provide further feedback. 

Downloaded Firmware 1.06 to my Media Player and I am now enjoying full HDMI support.  Exactly what I wanted!!!!!!  :)

Cheers!
Logged

frmramos

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 5
Re: Incompatible hdmi signal?
« Reply #18 on: March 05, 2009, 10:53:25 AM »

I buy a DSM-520 on feb/2009 and update the firmware to 1.06.
The HDMI connection doesn´t work. The TV is a Samsung HDTV.
How I can resolve this problem?
Logged

fccgrant

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 77
Re: Incompatible hdmi signal?
« Reply #19 on: March 05, 2009, 03:12:17 PM »

You actually have to switch the DSM-520 in the setup to HDMI.  That means you'll have to temporarily use the component connection to make the change.  I have a Samsung HDTV and it will work.
Logged

frmramos

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 5
Re: Incompatible hdmi signal?
« Reply #20 on: March 06, 2009, 08:32:06 AM »

I have done yet what you wrote. The HDMI option were signed on the setup, and the TV image not appears.
Logged

fccgrant

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 77
Re: Incompatible hdmi signal?
« Reply #21 on: March 06, 2009, 09:03:50 PM »

I'm not sure I entirely understand. 

Were you able to see the picture using the component output?  When you switch to HDMI the picture will blank out.  On my Samsung I have to switch the TV to HDMI. 

There is a reset button so if you aren't seeing anything press the reset button for a few seconds and that will set the unit back to component.
Logged

frmramos

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 5
Re: Incompatible hdmi signal?
« Reply #22 on: March 09, 2009, 07:18:58 AM »

I´m able to see the picture when I use the s-video connection on the TV. When I switch to the option HDMI in the DSM-520 and in the TV too (HDMI1 in the TV rear panel), the message "Incompatible signal" appears on the TV screen.
If I use the option component on DSM-520 and HDMI1 on TV, the image appears with the wrong colors.
Logged

fccgrant

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 77
Re: Incompatible hdmi signal?
« Reply #23 on: March 09, 2009, 10:03:35 AM »

Check these messages...

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=948034

also do a search on DSM-520 and HDMI on avsforum.com.  Firmware 1.06 was supposed to fix issues that others had.

BTW...on my Samsung...the colors will look wrong but after about 10 seconds the color corrects itself.
Logged
Pages: 1 [2]