• October 28, 2020, 08:15:30 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DWA-643 WPS  (Read 8369 times)

jamesmartin0226@comcast.n

  • Guest
DWA-643 WPS
« on: February 04, 2008, 09:44:04 AM »

Will D-link Provide support for Wifi Protected Setup?
WPS Button generates a API Init Error. why?
Logged

Lycan

  • Administrator
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 5335
DWA-643 WPS
« Reply #1 on: February 04, 2008, 11:07:54 AM »

Could I get a DXDAIG? You can PM me with it or post in right in to the forum if you like.
Logged

jamesmartin0226@comcast.n

  • Guest
Re: DWA-643 WPS
« Reply #2 on: February 08, 2008, 10:02:40 AM »

Need youd email unable so upload files.
Logged

jamesmartin0226@comcast.n

  • Guest
Re: DWA-643 WPS
« Reply #3 on: February 08, 2008, 01:04:28 PM »

Could I get a DXDAIG? You can PM me with it or post in right in to the forum if you like.

I am unable to uload the DXText File keep on getting upload Errors.
Logged

Lycan

  • Administrator
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 5335
Re: DWA-643 WPS
« Reply #4 on: February 11, 2008, 03:25:59 PM »

Copy and paste the text here.
Logged

jamesmartin0226@comcast.n

  • Guest
Re: DWA-643 WPS
« Reply #5 on: February 11, 2008, 11:56:16 PM »

Copy and paste the text here.

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 2/12/2008, 00:51:40
       Machine name: JIM-LAPTOP
   Operating System: Windows Vista™ Business (6.0, Build 6000) (6000.vista_gdr.071009-1548)
           Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Hewlett-Packard
       System Model: HP Pavilion dv6000 (RD167AV)     
               BIOS: PhoenixBIOS 4.0 Release 6.1     
          Processor: AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-52 (2 CPUs), ~1.6GHz
             Memory: 1918MB RAM
          Page File: 1657MB used, 2401MB available
        Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
     DxDiag Version: 6.00.6000.16386 32bit Unicode

------------
DxDiag Notes
------------
      Display Tab 1: No problems found.
        Sound Tab 1: No problems found.
        Sound Tab 2: No problems found.
          Input Tab: No problems found.
Logged

jamesmartin0226@comcast.n

  • Guest
Re: DWA-643 WPS
« Reply #6 on: February 11, 2008, 11:58:10 PM »

---------------
Display Devices
---------------
        Card name:
     Manufacturer:
        Chip type:
         DAC type:
       Device Key: Enum\
   Display Memory: n/a
 Dedicated Memory: n/a
    Shared Memory: n/a
     Current Mode: 1024 x 768 (32 bit) (1Hz)
          Monitor:
      Driver Name:
   Driver Version:  ()
      DDI Version: unknown
Driver Attributes: Final Retail
 Driver Date/Size: , 0 bytes
      WHQL Logo'd: n/a
  WHQL Date Stamp: n/a
Device Identifier: {D7B70EE0-4340-11CF-B223-7037AFC2CB35}
        Vendor ID: 0x0000
        Device ID: 0x0000
        SubSys ID: 0x00000000
      Revision ID: 0x0000
      Revision ID: 0x0000
      Video Accel:
 Deinterlace Caps: n/a
     DDraw Status: Not Available
       D3D Status: Not Available
       AGP Status: Not Available

-------------
Logged

Lycan

  • Administrator
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 5335
Re: DWA-643 WPS
« Reply #7 on: February 12, 2008, 09:19:31 AM »

Perfect, can you provide any other information about the PC? The more info i have the easier it is to forward this to our Prduct Manage group. You can PM me the rest if your uncomfortable posting it. I will ensure that PM looks at it.
Logged

jamesmartin0226@comcast.n

  • Guest
Re: DWA-643 WPS
« Reply #8 on: February 18, 2008, 09:07:38 PM »

Called Tech support and they arranged a replacement.
Card was having problems being seen by MY HPDV6000Z Notebook.
Logged

jamesmartin0226@comcast.n

  • Guest
Re: DWA-643 WPS
« Reply #9 on: March 07, 2008, 11:33:12 PM »

I decided to wait a while because the card would at times  load the drivers other times it produced a code 31 from the device manager.Can not load drivers. will install but not load.
Turned off virus scanning and firewals on laptop with same effect.
If i can not get this to work consistantly i will get a usb one like the DWA-160 I am begining to think this is an Atheros Isue?
Logged