• December 07, 2019, 06:16:34 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: DSM-G600 - Server Disconnects from DSM-520 after a while  (Read 12790 times)

kayro

  • Guest
Re: DSM-G600 - Server Disconnects from DSM-520 after a while
« Reply #15 on: January 26, 2008, 05:18:44 PM »

Any solution with this I have the same configuration and problem of ce_runner.
Logged

Willobee

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 38
Re: DSM-G600 - Server Disconnects from DSM-520 after a while
« Reply #16 on: January 28, 2008, 05:18:57 PM »

Try using static IP's on the DSM 520 and DSM G600. I use static IP's and never lose the connection with the server.
Logged

kayro

  • Guest
Re: DSM-G600 - Server Disconnects from DSM-520 after a while
« Reply #17 on: February 04, 2008, 12:38:04 PM »

Try using static IP's on the DSM 520 and DSM G600. I use static IP's and never lose the connection with the server.

Still not working properly!
Logged

eman

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 44
Re: DSM-G600 - Server Disconnects from DSM-520 after a while
« Reply #18 on: February 23, 2008, 04:03:59 PM »

Yeah.. I tried static IP's on both devices and I still lose the server. Gotta run some PC based server to keep the connection alive... TVersity works well with both devices.
Logged

bcdane

  • Guest
Re: DSM-G600 - Server Disconnects from DSM-520 after a while
« Reply #19 on: November 16, 2008, 09:20:56 PM »

I'm having this same problem.  My DSM-520 is hardwired.  I have 3 servers: (1) my PC, (2) IOMEGA NAS, and (3) LaCIE NAS.  Regardless of which server I'm connected to, it drops after a few minutes (playing music files), but once I select "OK" I can reselect from the "lost" server.

Makes the DSM-520 nothing more than an expensive paperweight.  Driving me nuts!
Logged

eman

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 44
Re: DSM-G600 - Server Disconnects from DSM-520 after a while
« Reply #20 on: November 19, 2008, 04:10:53 PM »

bcdane... I gave up running the DSM-520 with just the NAS. Since I have been running TVersity, I have no problems, but have to fire up the PC to use it.. Small price.. Chris
Logged
Pages: 1 [2]