• October 25, 2020, 07:14:53 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: [1] 2

Author Topic: Irregular Disconnections  (Read 1703 times)

Lumberjack

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8
Irregular Disconnections
« on: April 14, 2020, 10:49:57 AM »

I'm using this usb wifi orb for more than a year and I'm experiencing constant, yet irregular, internet disconnections. It doesn't matter whether I'm using it on the latest Windows 10 version or on Hackintosh Clover (newest version as of today) OS X Mojave and now Catalina (I'm using the Clover driver provided on this forum for my Catalina hackintosh). Sometimes the connection lasts 10 minutes, other times it lasts an hour so it's very unpredictable. Once I reconnect to the same Router at the same frequency, it starts working again, but I do have to manually reconnect it in the wireless dropdown menu on my Hackintosh.

This problem persists with any frequency (2.4 GHz or 5 GHz) and on multiple versions of Windows 10 and Mac OS X. It worked that way on El Capitan, Mojave and now Catalina. I contacted support and they gave me a completely new hardware unit, including new USB 3 cable, but the same problems are still there. I'm guessing it's a major Software flaw. Is this issue common and is it easily fixable?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49278
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Irregular Disconnections
« Reply #1 on: April 14, 2020, 11:56:17 AM »

Link>Welcome!

  • What region are you located?

What Mfr and model is the main host router?
What driver version are you using?
Are you using a USB extension cable with the cable included in the box?

I'm using v1.08 currently for Windows on Windows 10x64.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

Lumberjack

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Irregular Disconnections
« Reply #2 on: April 14, 2020, 03:37:59 PM »

Link>Welcome!

  • What region are you located?

What Mfr and model is the main host router?
What driver version are you using?
Are you using a USB extension cable with the cable included in the box?

I'm using v1.08 currently for Windows on Windows 10x64.

Hello Mr. Nutz

Sorry for the late reply, but I had to do the cross-dressing mission in Final Fantasy VII Remake to get to Don Corneo's bedroom.

I'm from Switzerland and the router I'm using is an internet provider exclusive built by Arcadyan to their specifications. Here's a document of the router in question: https://fiber.salt.ch/sites/default/files/2019-08/Conformity-Certificate-_-Salt-Fiber-Box.pdf

I can't find the MFR on any document but so far, all my laptops, mobile phones, PS4 including this very computer I'm writing from, that has these problems when I use the DWA 192, work flawlessly in conjuction with the router. My Gigabyte Z390 Designare motherboard came with a built in WiFi card that works flawlessly with the router in question on Windows 10 64bit but I had to buy the DWA 192 in order to use it with the Mac portion of the computer, since the built in card by Intel is not working under Mac OS X with Clover.

My driver for Windows 10 64bit is 1.08B03 and the driver for Mac is Wireless USB Adapter Clover-V14 which I've downloaded from Github as a workaround solution for Mac OS X Catalina. As I mentioned before, over the last year, I've had the same problems with earlier firmware versions too.

I'm using the USB cable that came with the DWA 192 and I connect it diretly to a USB 3 port on my motherboard.

Do you need any other information regarding my setup?

Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49278
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Irregular Disconnections
« Reply #3 on: April 15, 2020, 06:16:33 AM »

I would take the 192 to a different location and see if the same thing happens if you use a different wifi router. Work, friend or families place. See if the problem follows.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

Lumberjack

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Irregular Disconnections
« Reply #4 on: April 15, 2020, 04:54:08 PM »

I tried my DWA 192 on my laptop (Windows 10 64bit latest driver) and there the interreptions happened again. Just switching from 5GHz to 2.4GHz forces the 192 to reestablish a connection to the same router and then the internet connection works again. I'm 100% sure it's not a hardware failure of the 192 or my router. It has to be a software error. Is there a failure report that I could generate on Windows or Mac?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49278
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Irregular Disconnections
« Reply #5 on: April 16, 2020, 06:00:00 AM »

Look in the event logs in Windows or review the Console in Mac.

Can you try the adapter with a different router to see if the problem follows?

I don't know if it's a SW issue. I have mine loaded on Windows 10 and it's been working well. Even on prior versions of the driver.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

Lumberjack

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Irregular Disconnections
« Reply #6 on: April 17, 2020, 03:13:28 AM »

Due to the Coronavirus lockdown, I'm not able to try it with a different router at this point in time. I just know that all laptops and PC with built in WiFi receivers have no problems with this router and the Intel WiFi card on this affected computer works well with it too. It's just the DWA 192 that has problems with retaining a constant internet connection. I used the console app on my Catalina Mac and these are some messages I got:

Code: [Select]
error 12:04:49.875680+0200 mDNSResponder [Q59737] mDNSPlatformSendUDP -> sendto(46) failed to send packet on InterfaceID 0x8 en1/4 to <private>:53 skt 46 error -1 errno 49 (Can't assign requested address) 81894411
error 12:04:49.875698+0200 mDNSResponder [Q59737] mDNSPlatformSendUDP sendto(46) failed to send packet on InterfaceID 0x8 en1/4 to <private>:53 skt 46 error -1 errno 49 (Can't assign requested address) 81894411
error 12:04:49.875775+0200 mDNSResponder [Q53266] mDNSPlatformSendUDP -> sendto(48) failed to send packet on InterfaceID 0x8 en1/4 to <private>:53 skt 48 error -1 errno 49 (Can't assign requested address) 81894411
error 12:04:49.875787+0200 mDNSResponder [Q53266] mDNSPlatformSendUDP sendto(48) failed to send packet on InterfaceID 0x8 en1/4 to <private>:53 skt 48 error -1 errno 49 (Can't assign requested address) 81894411
error 12:04:49.885006+0200 mDNSResponder [Q37205] mDNSPlatformSendUDP -> sendto(54) failed to send packet on InterfaceID 0x8 en1/4 to <private>:53 skt 54 error -1 errno 51 (Network is unreachable) 81894419
error 12:04:49.885284+0200 mDNSResponder [Q6936] mDNSPlatformSendUDP -> sendto(56) failed to send packet on InterfaceID 0x8 en1/4 to <private>:53 skt 56 error -1 errno 51 (Network is unreachable) 81894419
error 12:04:49.885468+0200 mDNSResponder [Q17699] mDNSPlatformSendUDP -> sendto(58) failed to send packet on InterfaceID 0x8 en1/4 to <private>:53 skt 58 error -1 errno 51 (Network is unreachable) 81894419
error 12:04:49.885603+0200 mDNSResponder [Q52989] mDNSPlatformSendUDP -> sendto(60) failed to send packet on InterfaceID 0x8 en1/4 to <private>:53 skt 60 error -1 errno 51 (Network is unreachable) 81894419

Are there other messages that I should look out for?

This error just happened while I was writing this post:

Code: [Select]
default 12:11:25.512603+0200 mDNSResponder [R6163] DNSServiceQueryRecord(1D000, 0, <private>, Addr) START PID[441](firefox)
default 12:11:25.512736+0200 mDNSResponder [Q37287] InitDNSConfig: Setting StopTime on the uDNS question 0x7fccc58282b8 <private> (Addr)
default 12:11:25.512759+0200 mDNSResponder [R6163->Q37287] GetServerForQuestion: 0x7fccc58282b8 DNS server (0x7fcce560ea60) <private>:53 (Penalty Time Left 0) (Scope None:0x0:-1) for <private> (Addr)
default 12:11:25.512981+0200 mDNSResponder [R6164] DNSServiceQueryRecord(1D000, 0, <private>, AAAA) START PID[441](firefox)
default 12:11:25.513065+0200 mDNSResponder [Q35950] InitDNSConfig: Setting StopTime on the uDNS question 0x7fccc58274b8 <private> (AAAA)
default 12:11:25.513083+0200 mDNSResponder [R6164->Q35950] GetServerForQuestion: 0x7fccc58274b8 DNS server (0x7fcce560ea60) <private>:53 (Penalty Time Left 0) (Scope None:0x0:-1) for <private> (AAAA)
default 12:11:25.513115+0200 mDNSResponder [Q35950] ShouldSuppressUnicastQuery: Query suppressed for <private> AAAA (AAAA records are unusable)
default 12:11:25.513273+0200 mDNSResponder [R6164->Q35950] GenerateNegativeResponse: Generating negative response for question <private> (AAAA)
default 12:11:25.513314+0200 mDNSResponder [R6164->Q35950] DNSServiceQueryRecord(<private>, AAAA) RESULT ADD interface 0: (mortal)<private>
default 12:11:25.513488+0200 mDNSResponder [Q37287] Sent UDP DNS Message 33 bytes from <private>:56237 to <private>:53 via en1 (0x8)
default 12:11:25.513513+0200 mDNSResponder [Q37287] DNS Query (33) (flags 0100) RCODE: NoErr (0) RD:<private> 0/0/0 <private>
default 12:11:25.514098+0200 mDNSResponder [R6165] DNSServiceQueryRecord(1D000, 0, <private>, Addr) START PID[441](firefox)
default 12:11:25.514229+0200 mDNSResponder [Q30989] InitDNSConfig: Setting StopTime on the uDNS question 0x7fcce6823cb8 <private> (Addr)
default 12:11:25.514259+0200 mDNSResponder [R6165->Q30989] GetServerForQuestion: 0x7fcce6823cb8 DNS server (0x7fcce560ea60) <private>:53 (Penalty Time Left 0) (Scope None:0x0:-1) for <private> (Addr)
default 12:11:25.514422+0200 mDNSResponder [R6166] DNSServiceQueryRecord(1D000, 0, <private>, AAAA) START PID[441](firefox)
default 12:11:25.514506+0200 mDNSResponder [Q4362] InitDNSConfig: Setting StopTime on the uDNS question 0x7fcce6824ab8 <private> (AAAA)
default 12:11:25.514519+0200 mDNSResponder [R6166->Q4362] GetServerForQuestion: 0x7fcce6824ab8 DNS server (0x7fcce560ea60) <private>:53 (Penalty Time Left 0) (Scope None:0x0:-1) for <private> (AAAA)
default 12:11:25.514540+0200 mDNSResponder [Q4362] ShouldSuppressUnicastQuery: Query suppressed for <private> AAAA (AAAA records are unusable)
default 12:11:25.514617+0200 mDNSResponder [R6166->Q4362] GenerateNegativeResponse: Generating negative response for question <private> (AAAA)
default 12:11:25.514664+0200 mDNSResponder [R6166->Q4362] DNSServiceQueryRecord(<private>, AAAA) RESULT ADD interface 0: (mortal)<private>
default 12:11:25.514769+0200 mDNSResponder [Q30989] Sent UDP DNS Message 51 bytes from <private>:58279 to <private>:53 via en1 (0x8)
default 12:11:25.514815+0200 mDNSResponder [Q30989] DNS Query (51) (flags 0100) RCODE: NoErr (0) RD:<private> 0/0/0 <private>
default 12:11:25.621551+0200 mDNSResponder [Q37287] Received UDP DNS Message 134 bytes from <private>:53 to <private>:56237 via en1 (0x8)
default 12:11:25.621598+0200 mDNSResponder [Q37287] DNS Response (134) (flags 8180) RCODE: NoErr (0) RD RA:<private> 5/0/0 <private>
default 12:11:25.621737+0200 mDNSResponder [R6163->Q37287] DNSServiceQueryRecord(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (mortal)<private>
default 12:11:25.621762+0200 mDNSResponder [R6163->Q37287] AnswerQuestionByFollowingCNAME: 0x7fccc58282b8 <private> (Addr) following CNAME referral 0 for <private>
default 12:11:25.621889+0200 mDNSResponder [R6163->Q48750] GetServerForQuestion: 0x7fccc58282b8 DNS server (0x7fcce560ea60) <private>:53 (Penalty Time Left 0) (Scope None:0x0:-1) for <private> (Addr)
default 12:11:25.621958+0200 mDNSResponder [Q30989] Received UDP DNS Message 112 bytes from <private>:53 to <private>:58279 via en1 (0x8)
default 12:11:25.621984+0200 mDNSResponder [Q30989] DNS Response (112) (flags 8180) RCODE: NoErr (0) RD RA:<private> 2/0/0 <private>
default 12:11:25.622041+0200 mDNSResponder [R6165->Q30989] DNSServiceQueryRecord(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (mortal)<private>
default 12:11:25.622065+0200 mDNSResponder [R6165->Q30989] AnswerQuestionByFollowingCNAME: 0x7fcce6823cb8 <private> (Addr) following CNAME referral 0 for <private>
default 12:11:25.622196+0200 mDNSResponder [R6165->Q42538] GetServerForQuestion: 0x7fcce6823cb8 DNS server (0x7fcce560ea60) <private>:53 (Penalty Time Left 0) (Scope None:0x0:-1) for <private> (Addr)
default 12:11:25.622262+0200 mDNSResponder [Q55062] Received UDP DNS Message 137 bytes from <private>:53 to <private>:61200 via en1 (0x8)
default 12:11:25.622288+0200 mDNSResponder [Q55062] DNS Response (137) (flags 8180) RCODE: NoErr (0) RD RA:<private> 3/0/0 <private>
default 12:11:25.622463+0200 mDNSResponder [R6161->Q55062] DNSServiceGetAddrInfo(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (immortal)<private>
default 12:11:25.622493+0200 mDNSResponder [R6161->Q55062] AnswerQuestionByFollowingCNAME: 0x7fccd580a600 <private> (Addr) following CNAME referral 0 for <private>
default 12:11:25.622566+0200 mDNSResponder [R6161->Q6707] GetServerForQuestion: 0x7fccd580a600 DNS server (0x7fcce560ea60) <private>:53 (Penalty Time Left 0) (Scope None:0x0:-1) for <private> (Addr)
default 12:11:25.622674+0200 mDNSResponder [R6162->Q55062] DNSServiceGetAddrInfo(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (immortal)<private>
default 12:11:25.622708+0200 mDNSResponder [R6162->Q55062] AnswerQuestionByFollowingCNAME: 0x7fccd580c000 <private> (Addr) following CNAME referral 0 for <private>
default 12:11:25.622740+0200 mDNSResponder [R6162->Q58834] GetServerForQuestion: 0x7fccd580c000 DNS server (0x7fcce560ea60) <private>:53 (Penalty Time Left 0) (Scope None:0x0:-1) for <private> (Addr)
default 12:11:25.622817+0200 mDNSResponder [R6162->DupQ55062->Q58834] FinalizeUnicastQuestion: Duplicate question 0x7fccd580c000 (0x7fccd580a600) <private> (Addr), DNS Server <private>:53
default 12:11:25.622883+0200 mDNSResponder [Q55062] Received UDP DNS Message 140 bytes from <private>:53 to <private>:61200 via en1 (0x8)
default 12:11:25.622911+0200 mDNSResponder [Q55062] DNS Response (140) (flags 8180) RCODE: NoErr (0) RD RA:<private> 3/0/0 <private>
default 12:11:25.622937+0200 mDNSResponder [Q55062] mDNSCoreReceiveResponse ignoring <private>
default 12:11:25.623039+0200 mDNSResponder mDNSCoreReceiveCacheCheck: rescuing RR <private>
default 12:11:25.623102+0200 mDNSResponder [R6163->Q37287] DNSServiceQueryRecord(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (mortal)<private>
default 12:11:25.623132+0200 mDNSResponder [R6163->Q37287] DNSServiceQueryRecord(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (mortal)<private>
default 12:11:25.623157+0200 mDNSResponder [R6163->Q37287] DNSServiceQueryRecord(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (mortal)<private>
default 12:11:25.623181+0200 mDNSResponder [R6163->Q37287] DNSServiceQueryRecord(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (mortal)<private>
default 12:11:25.623261+0200 mDNSResponder [R6165->Q30989] DNSServiceQueryRecord(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (mortal)<private>
default 12:11:25.623297+0200 mDNSResponder [R6161->Q55062] DNSServiceGetAddrInfo(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (immortal)<private>
default 12:11:25.623323+0200 mDNSResponder [R6161->Q55062] AnswerQuestionByFollowingCNAME: 0x7fccd580a600 <private> (Addr) following CNAME referral 1 for <private>
default 12:11:25.623354+0200 mDNSResponder [R6161->Q41582] GetServerForQuestion: 0x7fccd580a600 DNS server (0x7fcce560ea60) <private>:53 (Penalty Time Left 0) (Scope None:0x0:-1) for <private> (Addr)
default 12:11:25.623442+0200 mDNSResponder [R6162->Q55062] DNSServiceGetAddrInfo(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (immortal)<private>
default 12:11:25.623482+0200 mDNSResponder [R6162->Q55062] AnswerQuestionByFollowingCNAME: 0x7fccd580c000 <private> (Addr) following CNAME referral 1 for <private>
default 12:11:25.623557+0200 mDNSResponder [R6162->Q35061] GetServerForQuestion: 0x7fccd580c000 DNS server (0x7fcce560ea60) <private>:53 (Penalty Time Left 0) (Scope None:0x0:-1) for <private> (Addr)
default 12:11:25.623615+0200 mDNSResponder [R6162->DupQ55062->Q35061] FinalizeUnicastQuestion: Duplicate question 0x7fccd580c000 (0x7fccd580a600) <private> (Addr), DNS Server <private>:53
default 12:11:25.623644+0200 mDNSResponder [R6161->Q55062] DNSServiceGetAddrInfo(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (immortal)<private>
default 12:11:25.623686+0200 mDNSResponder [R6162->Q35061] DNSServiceGetAddrInfo(<private>, Addr) RESULT ADD interface 0: (immortal)<private>
default 12:11:25.623878+0200 mDNSResponder [R6165] DNSServiceQueryRecord(1D000, 0, <private>, Addr) STOP PID[441](firefox)
default 12:11:25.623977+0200 mDNSResponder [R6166] DNSServiceQueryRecord(1D000, 0, <private>, AAAA) STOP PID[441](firefox)
default 12:11:25.624016+0200 mDNSResponder [R6163] DNSServiceQueryRecord(1D000, 0, <private>, Addr) STOP PID[441](firefox)
default 12:11:25.624084+0200 mDNSResponder [R6164] DNSServiceQueryRecord(1D000, 0, <private>, AAAA) STOP PID[441](firefox)
default 12:11:25.624130+0200 mDNSResponder [R6159] DNSServiceCreateConnection STOP PID[305](com.apple.geod)
default 12:11:25.624306+0200 mDNSResponder [R6161] DNSServiceGetAddrInfo(<private>) STOP PID[305](com.apple.geod)
default 12:11:25.624783+0200 mDNSResponder [R6160] DNSServiceCreateConnection STOP PID[519](com.apple.geod)
default 12:11:25.624865+0200 mDNSResponder [R6162] DNSServiceGetAddrInfo(<private>) STOP PID[519](com.apple.geod)
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49278
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Irregular Disconnections
« Reply #7 on: April 17, 2020, 11:51:28 AM »

One thing to try is to turn off any power management features under the adapters driver advanced settings.

I suppose I can connect mine to Catalina and see what I find. I have 10.15 on my Mac Book and Mac Mini...the Adapter works great in 10.14 on my Mac Mini.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

Lumberjack

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Irregular Disconnections
« Reply #8 on: April 17, 2020, 12:41:49 PM »

Where are the adapters drivers advanced settings on mac catalina?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49278
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Irregular Disconnections
« Reply #9 on: April 17, 2020, 12:44:39 PM »

Not sure...since current stock drivers don't support 10.15, not sure if they will install at all. I'm going to try and see. Possible we might be able to manually install them. Do you know where the files are actually are on the HDD folder by chance?
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

Lumberjack

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Irregular Disconnections
« Reply #10 on: April 17, 2020, 01:18:39 PM »

Since I'm using a hackintosh, it's installed inside my EFI folder which is basically a folder designed for the Clover bootloader so that it can load all the essential kext files like fakesmc.kext etc. On a normal Mac, it's most definitely somewhere else...
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49278
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Irregular Disconnections
« Reply #11 on: April 17, 2020, 02:53:03 PM »

Ok, so I tried lasted Mac driver in 10.15. IT's not compatible. So I thought I would extract the contents from the installer pkg file. I used Pacifist to open the contents. Nice little program has a installer function to install contents of pkg files. It found 3 folders, 108Utility, 1014Utility and 109Driver. Pacifist installed the 1st two item however it said it could not install the 109Driver RtWLanDisk, RtWlanU, RtLlanU1827.kext files.  :(

I presume something with 10.15 and compatibility of the .kext files needs to be addressed.

I'll see if D-Link is going to update the 192 drivers for full support on 10.15. Would be nice.  ::) They just added WPA3 support to the new Mac Driver.  ;D
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

Lumberjack

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Irregular Disconnections
« Reply #12 on: April 22, 2020, 02:54:57 AM »

So what should I do now? How long do I have to wait until there is an updated Catalina driver? Catalina has been out for half a year already...
Logged

Lumberjack

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Irregular Disconnections
« Reply #13 on: April 22, 2020, 05:03:13 AM »

In the meantime, we can further explore the interreputions on my Windows 10 system. I just did the latest OS update and the driver is the newest available from your site, yet it still leads to intermittens interruptions. Is there anything that I could provide to document this error further?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49278
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Irregular Disconnections
« Reply #14 on: April 22, 2020, 09:38:57 AM »

I would make contact with D-Link support and open a support case with them.
With all that's going on with the world events right now, we will see delays in developments.

Does the Adapter work with other wifi routers if you can test?
What modes do you have set on the your host wifi router?
Try single mode N or AC on 5Ghz.
Disable 5Ghz temporarily on the host router and connect the 192 to 2.4Ghz only and see if the adapter still has problems keeping connected as a test.
Set 40Mhz channel width only on the host router.


Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!
Pages: [1] 2