• April 09, 2020, 08:50:14 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Time Range not working - PoE Port settings  (Read 313 times)

JVV1977

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Time Range not working - PoE Port settings
« on: January 08, 2020, 12:32:07 AM »

I have connected a Unifi AC AP Pro to the DGS-1210-10p that is powered by PoE. After setting a pre-defined "time range" on the connected port (the port is set to deliver power between 7:00 AM and 11:00 PM).  The first day everything works as it should b,e but the next day the DGS-1210-10P (H/W F1, FW 6-12-B001) doesn't supply any power to Unifi AP Pro. I have tried different settings in the "Poe Port Settings", but nothing seems to work in the long run.
How can I make this work, any ideas?


Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48557
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Time Range not working - PoE Port settings
« Reply #1 on: January 08, 2020, 12:50:29 PM »

I recommend that you phone contact your regional D-Link support office and ask for help and information regarding this.
Link> Tech Support Contact Information
We find that phone contact has better immediate results over using email.
Let us know how it goes please.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!