• December 14, 2019, 12:28:58 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: New to this forum and need some help with my system  (Read 584 times)

Penny

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
New to this forum and need some help with my system
« on: July 28, 2019, 01:05:47 PM »

I have had my D-link wireless router for about 4 months and it has worked pretty well, considering no other broadband system is accessible where I live.
A  few days ago I installed a system of POE security cameras and they are working fine, but the wifi is no longer showing up on any of my devices. First I thought it was just a problem with the laptop I was using but, no, it has disappeared from the atmosphere.

Any advice on fixing the problem? I have unplugged and rebooted several times. No luck. I am hesitant to completely reset. So any advice on how to manage this problem would be very welcome,

Thanks,
Penny
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47985
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: New to this forum and need some help with my system
« Reply #1 on: July 28, 2019, 01:48:32 PM »

Link>Welcome!


  • What region are you located?

What model router do you have? DIR or COVR?
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

Penny

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: New to this forum and need some help with my system
« Reply #2 on: July 30, 2019, 08:27:21 AM »

I was able to figure out my problem. Thank you for checking back!
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47985
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: New to this forum and need some help with my system
« Reply #3 on: July 30, 2019, 09:22:45 AM »

Please post what model DIR or COVR router you have.

Glad you got it figured out.

Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting