• October 14, 2019, 09:52:28 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 ... 6 7 [8]

Author Topic: My experience with the 878 and lessons learnt - (RESOLVED)  (Read 6495 times)

twisted_mind

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 44
Re: My experience with the 878 and lessons learnt
« Reply #105 on: July 17, 2019, 06:36:34 AM »

Still open nat across both consoles. :D All's good! You may mark this thread as resolved.
Thanks so much
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  • ††▲
    ▲†▲
  • *****
  • Posts: 47834
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: My experience with the 878 and lessons learnt
« Reply #106 on: July 17, 2019, 07:09:16 AM »

What was the hidden items seen in Edge vs other browsers?
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

edilima

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 22
Re: My experience with the 878 and lessons learnt
« Reply #107 on: August 09, 2019, 05:37:34 AM »

...
Would be interesting to see what is hidden from other browsers. Also please post browser versions as well.

I will provide one clear example:

In the WiFi Settings, the SmartConnect toggle button is not shown in Chrome browser but shows in internet explorer.
Other screens have the same issue such as automatic firmware update toggle botton.
Logged

twisted_mind

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 44
Re: My experience with the 878 and lessons learnt
« Reply #108 on: August 15, 2019, 06:01:48 AM »

Still open nat across both consoles. :D All's good! You may mark this thread as resolved.
Thanks so much

A month later. Both consoles have been getting just moderate NAT for the past 2-3 weeks. Am rolling back to 1.10. :(
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  • ††▲
    ▲†▲
  • *****
  • Posts: 47834
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: My experience with the 878 and lessons learnt - (RESOLVED)
« Reply #109 on: August 15, 2019, 06:07:23 AM »

Wondering if that's a MS service issue or something. IF it started out being good and just changed...I wouldn't think it's a FW issue. Please let us know how v1.10 goes and if you notice anything.
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

twisted_mind

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 44
Re: My experience with the 878 and lessons learnt - (RESOLVED)
« Reply #110 on: August 16, 2019, 08:34:53 PM »

Wouldnít blame MS as even the PS4 has been stuck on moderate for 3 weeks now. Nothingís changed at all in terms of hardware. Reboots of both the modem and the router havenít helped. :(
Will flash 1.10 over the weekend and post back.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  • ††▲
    ▲†▲
  • *****
  • Posts: 47834
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: My experience with the 878 and lessons learnt - (RESOLVED)
« Reply #111 on: August 17, 2019, 10:56:01 AM »

So it initially was on Open right while v1.20 was loaded?
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

twisted_mind

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 44
Re: My experience with the 878 and lessons learnt - (RESOLVED)
« Reply #112 on: August 17, 2019, 10:09:02 PM »

Yes for like the first two days. Ever since it went to moderate

Just flashed 1.10 and open NAT on both consoles. Back to sanity phew 😂
Also to add, the past one month that I was on 1.20 the Wi-Fi would just drop out every few minutes in the adjoining room. Thatís what really bugged me. 1.10 has been such a stable rock solid fw. Itís sad that 1.12 and 1.20 still havenít fixed basic issues.
« Last Edit: August 17, 2019, 10:19:27 PM by twisted_mind »
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  • ††▲
    ▲†▲
  • *****
  • Posts: 47834
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: My experience with the 878 and lessons learnt - (RESOLVED)
« Reply #113 on: August 18, 2019, 10:41:21 AM »

Are you using this version of v1.20 when the failure with NAT happend?
ftp://FTP2.DLINK.COM/SECURITY_ADVISEMENTS/DIR-878/REVA/DIR_878_FWV120B03_Beta_for_Security_20190223.zip


v1.12 WiFi is working as the 878 I had been testing on was given to my bother in law to use at his new place. If anything was wrong or happening with WiFi there, I would hear about it.  ::)  He's been using for while now with out issues. No he doesn't game.  ;)

I didn't get a chance to test v1.20 beta before I gave my unit away.

I'll have D-Link look into this NAT issue. Seems like if it worked initially then all of a sudden its not, there maybe some form of a delay in when the problem starts happening. Any idea of a time frame on when it's working and when it stops?

Also wondering if a different 878 unit would exhibit the same problem...

Yes for like the first two days. Ever since it went to moderate

Just flashed 1.10 and open NAT on both consoles. Back to sanity phew 😂
Also to add, the past one month that I was on 1.20 the Wi-Fi would just drop out every few minutes in the adjoining room. Thatís what really bugged me. 1.10 has been such a stable rock solid fw. Itís sad that 1.12 and 1.20 still havenít fixed basic issues.
« Last Edit: August 18, 2019, 10:52:44 AM by FurryNutz »
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

twisted_mind

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 44
Re: My experience with the 878 and lessons learnt - (RESOLVED)
« Reply #114 on: August 18, 2019, 07:31:42 PM »

A month ago when I upgraded from 1.10 to 1.20, I had done it from within the fw interface.
Over the past few days I have tried switching upnp off and on hoping that fixes the NAT issues. All I can think of is unlike 1.10 which correctly gives an open NAT on either console at a time, 1.20 somehow manages to get confused after a couple of days and starts handing out moderate NAT even if only one of the two consoles ais switched on.

Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  • ††▲
    ▲†▲
  • *****
  • Posts: 47834
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: My experience with the 878 and lessons learnt - (RESOLVED)
« Reply #115 on: August 18, 2019, 08:31:40 PM »

Thanks for the info. I'll have D-Link take a look at this.  ;)
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

twisted_mind

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 44
Re: My experience with the 878 and lessons learnt - (RESOLVED)
« Reply #116 on: August 19, 2019, 03:29:24 AM »

Thanks.
I donít know if factory resetting while on 1.20 and setting it up from scratch would make a difference. Iíll try to do that when I have some free time in the next few days. Maybe thatíll help. :)
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  • ††▲
    ▲†▲
  • *****
  • Posts: 47834
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: My experience with the 878 and lessons learnt - (RESOLVED)
« Reply #117 on: August 20, 2019, 06:28:16 AM »

Please let us know the results after a factory reset. This would be needed. Thank you.  ;)
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting
Pages: 1 ... 6 7 [8]