• July 17, 2018, 12:38:40 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Using the Schedule Function  (Read 87 times)

mdizard

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Using the Schedule Function
« on: July 11, 2018, 08:21:26 PM »

I have a bunch of these DCH-S150 sensors. I was using the Basic Schedule function on a half dozen of these and they were working great until the Firmware version 1.22. All Schedule function stopped working on all scheduled sensors. The sensor works fine if you manually turn it on and off. Has anyone else experienced similar problems?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 45277
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: Using the Schedule Function
« Reply #1 on: July 12, 2018, 06:57:29 AM »

Try taking one of the sensors on do a factory reset on the sensor then set it up from scratch...re-configure the schedule feature and let us know if the problem still happens...
Logged
Cable:200mb/10Mb>Motorola MB7420>COVR3902>HP 24pt Gb Switch. 3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,865L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 7 Member
  • *
  • Posts: 1053
Re: Using the Schedule Function
« Reply #2 on: July 12, 2018, 07:04:48 AM »

The scheduling issue has affected different Connected Home devices. D-Link is working on a fix. 
Logged